מה ההצעות?

שלום לירוק

בן כמה אתה ? כמה שנים אתה מעשן ? האם זו פעם ראשונה שאתה מפסיק לעשן ?מאיזה גיל התחלת לעשן?למה אתה רוצה להפסיק לעשן ?באיזו מידה אתה חושב שתצליח להפסיק עם ההרגל הזה ? להת' דרור.

הצעה לגמילה

ישנה דרך שבה אתה יכול להפסיק לעשן תוך 5 ימים, תוך כדי עישון ובקלות

isrhell

New member
5 ימים של חרתה ברטה או שה..

תסביר לנו בפורום איך לעזאזל זה "עובד" או שנחסום מפרסמים כמוך

תגובה לספקן

אם אתה מעוניין לקבל פרטים מלאים על גמילה מעישון, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון. כי הסיבה שאתה כתבת את התגובה שלך היא עקב ספקנות. ובצדק! ישנם אנשים המנצלים את הפורומים למטרות רווח אישיות ללא מתן מוצר אמיתי, שלאחר מכן מתברר שהוא איזשהו "הוקוס-פוקוס" מסתורי שלא עובד אפילו באחוז אחד. אני ממליץ לך ולעוד ספקנים כמוך להתקשר ולהבין שהשיטה הזאת עובדת! אינני יכול להסביר את כל התכנית דרך הודעה בפורום כי היא לא תהיה מובנת (למרות הפשטות שלה). בכל זאת אני רוצה להודות לך אישית שאתה דואג שלא יהיו אנשים שינצלו את הפורות למטרות רווח אישיות.

טלטוש20

New member
גם אני רוצה הצעות..

אני בת 21 עוד מעט מעשנת מגיל 15, כיום אני מעשנת משהו כמו 3/4 קופסא ליום יש תקופות שיותר,הרבה יותר... מפאת חוסר תקציב עברתי לנובלס לייט שהיא לא מגעילה אותי אבל אני מרגישה שהיא ממש מזיקה לי.. מה אפשר לעשות כדי להגמל מהעישון החרא הזה?????? תציעו דברים רלוונטיים בשבילי ולא דברים לא מציאותיים שאין מצב שאני אצליח לעשות... תודה ויום נפלא! טל.

טלטוש 20/21

כל שיטת גמילה טובה תיקח בחשבון את ההיבטים ההתנהגותיים על מנת ליצור שנוי יציב לאורך זמן .הלא את זה אנחנו מחפשים?! תספרי לי מה זה מציאותי ולא מציאותי מבחינתך?

isrhell

New member
../images/Emo3.gifחרטה-../images/Emo31.gif חבל על הכסף

ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מיניסיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ניסיון ???

על איזה ניסיון אתה מדבר? האם בדקת במה מדובר? אתה החלטת שאתה מכיר את כל השיטות ואת כל הדרכים להגמל. ואם באמת הדבר נכון אז תוכיח! תספר לכולנו מהי השיטה ואיך היא עובדת. או כמו שאתה קבעת איך היא "לא עובדת" כדי שנוכל כולנו להחכים ממך.

למעלה