מה ההפך הגמור לקנדרים?

בדיוק ההפך

תכתוב את כל האופי של קנדר ואת דרך החשיבה שלו ולכל דבר תמצא הפך גמור ותעשה לך ענק

חייב להיות ענק

או משהו מאוד דומה לזה חושב הרבה חיי הרבה מאוד זמן גבוהה מאוד לא יודע לקשקש ולהמציא בכזאת אמנות סיפורים (לא אמיתיים) בלי שיער ראש ארוך כל כך לא אוהב ממש לטייל כל הזמן אין לו רצון לגנוב או "למצוא" דברים ההפך

La Gamba

New member
לא! עד מחר אני אגלה לכם את התשובה

זה לא ענק!! דרך אגב, האם קראת את הספר הדור השני?

לא נראה לי

יצא לי לקרוא את כל הספרים בעיברית בלבד אני די מאוד מרוחק מכל מקום שיש בו הרבה ספרים וגם באנגלית אני לא גר בעיר בקיצר כדי להשיג ספרים ולא מכיר כמעט גזעים בעולם קריין לצערי הרב

La Gamba

New member
התשובה לשאלה נמצאת גם בלהבות

וגם באסופת המפלצות של רומח הדרקון.

אני עדיין אומר ענק

כי זה נכון ולא עם הענקים המקסימים שגידל את אושה! כי זה לא ההפך! אם אתה מדבר קנדרים זאת אומה קטנה אתה צריך לחפש אומה גדולה מאוד וזה לא פאלדין!

strahd

New member
אני מהמר

אני ממש לא זוכר מה כתבו אז, אבל מי שהכי נראה לי שונה מהקנדרים הם המינוטאורים. יותר גבוהים מבני האדם, בערך שני מטר הנמוך מביניהם, הם אוהבים כבוד ונשארים בחיק המשפחה ולא בורחים כמו הקנדרים. עוד דבר, מינוטאורים הכי נעלבים מקנדרים יותר מכל גזע אחר.

La Gamba

New member
מה שאני כותב

הינו דעתי בלבד... אבירי טאקיסיס!! סדר מרושע לעומת תוהו טוב. תחשבו עליהם- הם לא פשוט ההיפך המוחלט אחד לשני?

EverMan

New member
אני

אני עדיין טוען שמירדנק זה ההפך הגמור מקנדרים

אבל זה לא נכון

אבירי טאקיסיס אלו אבירים! לא גזע! יש הבדל ענק! זה לא רק לא גזע אפילו לא "אבירים" מעצמם אלה מסדר אבירים מסויים! וזאת טעות למען האמת להגיד את זה ולא ממש האבירים של המלכה הם רעים והם פועלים בשביל מטרה! קנדרים חופשיים בלי מטרה אלה הרפתקאות! יש הבדל עצום ולא נכון של היפוך שאלתה על גזע! כתור גזע ענקים! זה חייב להיות ענקים

קנדרים = עם = גזע

הכי דומה לעם שלם זה עם אחר אתה לא יכול להשוות איש אחד לעם שלם! כמו שאתה לא יכול להשוות את אבירי טאקיסיס לעם שלך של היצורים הנמוכים המשעשעים הללו מבין? יש מבין עכישו?

La Gamba

New member
קנדרים הינו סוג דמות

כמו אבירי טאקיסיס. אבירי טאקיסיס דומים לעם, כי הם מסדר שמאמין באל אחד, יש לו את אותם חוקים.

אבירי סולומניה (מה שלא יהיה השם)

גם הוא עם של אבירים שבוא יש שלושה מסדרים? השלדג והשתיים האחרים ? החרב ועוד משהו נראה לי לא? אביר השושנה השחורה מזכיר לך משהו? גם זה מסדר? גם זה נחשב לעם? ולא קנדר זאת לא דמות גדילן זאת דמות תניס זאת דמות כל דמות אחרת קנדר צעמו זה כמו אלף! כמו גמד! כמו אדם! כמו ננס! כמו מניטאור זה קנדרים = עם וזהו! ואם אתה משווה "עם" למשהו אחר זה רק לעם אחר! אי אפשר אחרת זה לא מסובך להבין

אז איך אתה מסוגל להפוך אותם

את ההפך שלהם לרע? נטראלי זה לא טוב! ההפך של רע זה טוב מי שלא זה ולא זה ולא תוהו אין לו הפך אלה אם כן זה תוהו?

למעלה