מה ההגיון בכך?

PrettyFace

New member
מה ההגיון בכך?

איך זה הגיוני שבתחנה שלי (גבעתיים) אין נעליים למידה שלי אני לא במידה מטורפת שאי אפשר להגיע אליה (47) האם לקנות נעליים באופן פרטי(איאקס) או לחכות (הרבה זמן) עד שיביאו לי מהנציבות? בבקשה עזרו לי אני מתנדב עם נעליים שהסוליות בהן נשרפו חלקית בשריפה האחרונה (והראשונה) שהייתי בה לילה טוב לכם כולם

קודם כל אחי ,סחטיין על הסנפיר ו....

שלא תעיז לקנות נעלים כי בחלק משירותך במכבי אש ,התחנה מחוייבת לספק לך את הציוד אשר יגן עליך בשריפה ,ומתוך תפקידך זה ללחוץ עליהם בכדי שתקבל אפילו אם היית מידה 50 זה לא צריך לענין אף אחד הם אמורים להביא לך נעלי מגן בהתאם למידתך. מקווה שיכולתי לעזור.

TAFD

New member
מבין אותך

גם לי היתה את אותה בעיה (גם אני מידה 47) ואני לא קיבלתי שום דבר מהתחנה, אפילו נעליים רגילות לא, ואת כל הנעליים שהצלחתי לקמבן הרסתי באיזו שריפה גדולה (אני לא זוכר כמה זוגות הרסתי סך הכל) הפתרון היחיד הוא נעלי האייקס שהם היחידות שממש מחזיקות מעמד אבל תצטרך להשיג אותם לבד, אני לא מאמין שהתחנה שלך (גם אם יש להם כסף והם משקיעים במתנדבים) תביא לך נעל שעולה יותר מ 1000 שקל (תנסה לשאול אנשים בתחנה שלך, אולי מישהו לא משתמש בהם והוא יתן / ימכור לך) ודרך אגב, מכיוון שהנעל ממש גדולה אז אתה יכול לקחת גם נעל במידה יותר קטנה, זה עשוי להתאים לך.

fireman

New member
שמע ממני טוב

המידות של איאקס שונות המידות הסטנדרטיות של נעלי ספורט כמוני כמוך בנעלי ספורט של נייק מידה 47 המידה של הנעלים שלי של הכיבוי הם 45 קח מכבאי אצלכם בתחנה שיש לו איאקס מידה 45 ותמדוד אותה אני מבטיח לך שהיא תתאים

אייה17

New member
אל....

אל תקנה כי כמו שאמרו חייבים לספק לך אתה לא נראה שאתה במידה 47 נ.ב. אני מאוד עצובה בגלל שאתה לא בא לטיול

גם למידה שלי אין נעליים.....

רק שלי יש את הבעיה ההפוכה- אני מידה 37. אני מתנדבת עם נעלי ספורט (וזה כל כך מפריע לי עם כל האירועים שאני יוצאת אליהם אל תשאל....) בכל מקרה אם אומרים שחייבים לספק לך- כנראה שבאמת חייבים, חכה קצת... גם אני מחכה- הבטיחו גם לי בקרוב!

Ribak

New member
חחחח..עוז צודק ..

אני הייתי עד לכך שאפילו אייאקס לא עולות עליו .. שון , אין ברירה , או שתחתוך קצת מהרגל או שתמשיך לבוא עם הנעלים האלגנטיות שלך :) ומתלהבת - היה לי אותו סיפור , נעלי ספורט , שריפת קוצים אחת (ויחידה:)) קצת הרסה אותן .. אבל אז כבר קיבלתי נעלים מהתחנה .. במידה הגיונית שון ! :)

למעלה