מה ההבדל?

NiKi†a

New member
מה ההבדל?

הודיעו לי שבגלל שאני בחייל האוויר אז ביום שאני אגיע לבקו"ם אני אצא לטירונות עם היחידה הכחולה [של חיל האוויר] ולא עם הירוקים [הרגילים?] מה ההבדל בין 2 סוגי הטירונות? [חוץ מהאוכל
]

בעקרון

יש דבר שנקרא "פלוגה כחולה", שזה אאל"ט פלוגה בבט"ר זיקים, שאליה מגיעים ועוברים מיונים בזמן הטירונות. בעיקר לתפקידי מבצעים. אבל ככל הידוע לי זה רק לבנים. אולי התכוונו שאת תעשי טירונות בעובדה.

pringles1

New member
הטירונות היא בד"כ בעובדה...

מה את הולכת לעשות בחייל האוויר? איזה תפקיד?

NiKi†a

New member
לשניכם-

אמרו שהטירונות שלי תיהיה בחיפה... ועדין אין לי תפקיד, אני הולכת לכל"צ, אבל אני הולכת בטוח לחיל האוויר,החייל שדיברתי איתו אמר משהו על "הפלוגה הכחולה" שזאת הטירונות של חיל האוויר ואמר שבימים הראשונים של הטירונות יתנו לי לבחור תפקיד [בחיל האויר כמובן]. אז השאלה היא מה ההבדל בין הטירונות של חיל האוויר לטירונות הרגילה..?

snail1

New member
כנסי

קרוב לודאי שתגוייסי למערך הטכני של חיל האוויר. (ככה אני מבינה מההודעות שלך). הטירונות היא בטכני (ליד חיפה). אומרים שהמשמעת שם מאוד קשה וכו' וכו'. אין לי מושג יותר מזה. בגדול קרוב לודאי שהטירונות אותה טירונות כמו במקומות אחרים, רק שהמשמעת יותר קשה.

NiKi†a

New member
לא לא, מאיפה הבנת שאני

הולכת לטכני? רק ביררתי. וויתרתי על זה סופית. וזה בכלל לא קשור למה ששאלתי.. המשמעת יותר קשה ממקומות אחרים? למה? בכל טירונות יש משמעת...דווקא בטכני היא יותר קשה? מאיפה את יודעת שהיא שונה ממקומות אחרים?

אם את יודעת שאת הולכת לחה"א

ושהטירונות שלך תיהיה בחיפה, אז האפשרות היחידה זה הטכני.

NiKi†a

New member
להיות בטכני?

כלומר חיילת בטכני? בתור תפקיד? או מה? אני מדברת על הבסיס טירונות..עדין אין לי תפקיד

NiKi†a

New member
אוקיי הבנתי למה התכוונת.

אתה מדבר על הבסיס טירונות שבו אני אהיה בחיפה. זה כן, שם אני אהיה. אני יודעת. ההיא למעלה דיברה על התפקיד "חיילת במערך הטכני של חייל האוויר", ואמרתי שלא, ויתרתי על התפקיד הזה...זהו

snail1

New member
אממממ ההיא מלמעלה

לא נראה לי שיש סיבה שתעשי טירונות בטכני, אם את לא הולכת לעשות תפקיד במערך הטכני. מה התאריך גיוס שלך?

NiKi†a

New member
ב11.2

הבנתי מההוא בטלפון שהטירונות של חיל האוויר מתבצעת בחיפה...אולי כי אין מקום בבסיס אחר?

rot6

New member
חיל האוויר

מי הודיע לך שתהיי בחיל האוויר? איך אפשר לבר את זה?

upup

New member
דור המשך

מה זה אומר שיהיו לך תפקידים מגניבים כאלה? או את כמו כולם? חחח טוב נו בטח מגניבים!!

NiKi†a

New member
אני כמו כולם :)

רק שכבר מלפני כמה שנים מבטיחים לי 'מקום' בחיל האוויר, בכל תפקיד שלא דורש מיון שרק ארצה
|מיוחדת|

כמו כולם זה לא מיוחדת...

ומיוחדת זה לא כמו כולם... תבחרי באיזו שורה שבא לך, זה אותו הדבר

למעלה