מה ההבדל?

ך ו פ ה

New member
מה ההבדל?

היי שבוע טוב אני הולך לקנות מצלמת דיגיטלית של ניאו, עכשיו ראיתי שתי דגמים של 3 מילייון פיקסל, רציתי לשאול מה ההבדל בינהם? ובכלל מה אתם אומרים על המצלמות הללו תודה תודה תודה מראש!!

ך ו פ ה

New member
אני לא הולך להשקיע

אבל אתה יודע, משהו נורמלי אני צריך בלי השקעה גדולה יום טוב

ARGON

New member
בסכום כזה תתרחק מדיגיטלי../images/Emo15.gif

קנה לך ב-1900 ש"ח מינולטה דיינקס 5 (לא דיגיטלית) בקש במעמד פיתוח הנגטיב לסרוק לך ל-CD (אפילו לא צריך לפתח את התמונות) ותקבל תוצאות הרבה יותר טובות.

ARGON

New member
כמו בין הג'יהאד האיסלמי לחמאס../images/Emo3.gif

ך ו פ ה

New member
למה????????

אולי תסבירו לי למה? בשביל מה יש לי שכל? תסבירו מה רע בזה, אני מבטיח שאני אשתדל להבין תודה תודה

ARGON

New member
כי המצלמות האלה הן יצירה אלקטרונית

מנימאלית כדי לתפוס פראיירים כמוך אין בינם לבין מצלמה כמעט ולא כלום. על חוסר האיכות האלקטרונית שלהן ted יוכל להסביר לך טוב ממני האיכות האופתית שלהם היא מהתחת (סליחה על המילה "איכות") ועל פראיירים שמתפתים ונופלים אני יכול ללמד אותך כי אני יו"ר האירגון
. המצלמות האלה שוחטות סוללות ועוד ועוד ועוד רעות חולות אחרות כשתרצה לצלם את הילד שלך או החתול שלך תלחץ על הכפתור אבל המצלמה תצלם אחרי 2 שניות (בגלל השהייה) ואתה תפספס הכל. גם האיכות של מליוני הפיקסלים היא בלופ המצלמה לא מצלמת באמת ב כל מיליוני הפיקסלים האלה אלה רק "מדמה צילום כזה. ויתקן אותי טד אם אני טועה.

ted

New member
כמו ששמוליק אמר - הן מזייפות במספר

הפיקסלים, לא מתמודדות עם מצבי תאורה משתנים (שורפות את התמונות ביום ומאפילות אותן בלילה), מייצרות הרבה שלג צבעוני בתמונה, התמונות לא חדות בגלל האופטיקה הפלסטית הגרועה, הצבעים לא לעניין בגלל שהן לא יודעות לטפל בצבע נכון והן בנויות להתפרק אחרי שבועיים. אם כל זה לא מרתיע אותך, אז תתחדש.

ך ו פ ה

New member
תודהההההההההה

אוקיי הפנמתי וממש תודה מה אתם אומרים על זה? ואם גם זה לא, את תתנו לי אתם רעיון למצלמה, ממש ממש ממש תודה באמת!!

גון בי

New member
canon a70 השקעה כדאית למתחיל!!!!

לא שמעתי תלונות אחלה מצלמה המחיר שלה נע בין 1850ש"ח ל 2290 ש"ח

ך ו פ ה

New member
ועוד משהו

האם גם אני שלא מבין כל כך בצילום יבחין בכל מה שאמרת?

ARGON

New member
כל מה שמסתיים ב"TEC" ו-"CAM" זה

חראאאאאאאא אין ארוחות חינם .... כל ה"מציאות" ב1000 ש"ח פלוס מינוס זה חראאאאאאאא (סליחה על המילה "מציאות")

למעלה