לא זה, לא זה ולא זה.
שלום לך (ולכל מי שעוד קורא) ארשו לי להציג דעה שונה טיפה אך יותר מציאותית. אף לא אחד מהאופנועים שהזכרת הוא אופנוע שטח. הם כולם אופנועי כביש במסווה אופנתי העונה לדרישות המשתמש האירופאי הממוצע (באמריקה הם מעדיפים אקסטרים ספורט והארלי, קצת כמו שהם אוהבים את הנשים שם
KLE שנופל בעמידה על חול ים יגרור נזק של 700 שקל בגלל הוינקר ששובר את הפירינג. לכן אם אתה מתכוון לסוע אתו בשטח קח זאת בחשבון. 90% מה KLE בכלל לא רואים אפילו שביל כורכר כבוש (חוץ מאופנועי היס"מ) ואם אתה משתמש בכלי ככלי כביש למה לא תשאל איפה נעלמים ה 12K מול ה ER? ה ER יותר מהיר יותר בטוח ועם מגן רוח שעולה 700 שקל בביקר הוא גם יותר נוח משמעותית אפילו ב 150 קמ"ש כל היום שה KLE רואה רק בירידה. למעשה איפה ש KLE עובר בשטח כל ER או מזדה לנטיס של העבודה עובר ולגבי האופנועים המשטרתיים זה מזכיר לי תאוריה של חבר לגבי רכב השטח העביר ביותר בעולם: ג'יפ סופה שכור ע"י הצבא ביחידה אחרת... בקיצור אין להסיק מאופן השימוש המוסדי ב KLE לשימוש פרטי. אם אתה כבר מחפש אופנוע דו"ש אמיתי לכביש ולשביל היחידי חוץ מהפיל של BMW הוא ה XR650 זצ"ל שכבר לא מיובא בדגמי 2004 (טעון בדיקה). תתחדש וסע בזהירות ואם תראה ER עוקף אותך בסיבוב אל תתבעס זה מבעס יותר כשאתה על F650 או טרנסאלפ. ברכות הארנב.
שלום לך (ולכל מי שעוד קורא) ארשו לי להציג דעה שונה טיפה אך יותר מציאותית. אף לא אחד מהאופנועים שהזכרת הוא אופנוע שטח. הם כולם אופנועי כביש במסווה אופנתי העונה לדרישות המשתמש האירופאי הממוצע (באמריקה הם מעדיפים אקסטרים ספורט והארלי, קצת כמו שהם אוהבים את הנשים שם