מה ההבדל בין...

Avi1986

New member
מה ההבדל בין...

מה ההבדל בין R&B, היפ הופ, וראפ??? איך ניתן להבדיל בין סוגי המוסיקה האלה?

i love gina

New member
טוב , אז ככה....

r'n'b די שונה מהיפ הופ וראפ, בעוד שהיפ הופ וראפ הולכים יד ביד... r'n'b זה יותר... איך לנסח את זה? יותר מתקתק, יותר רגוע, להלן דוגמאות: טוני ברקסטון, ג'יל סקוט, דסטניז צ'יילד, ד'אנג'לו, מיוזיק צ'יילד, ועוד רבים טובים ומוצלחים... היפ הופ וראפ זה (נראה לי ) כמעט אותו דבר, ושם זה בדרך כלל מקצביים רצחניים וליריקה מפורשת מאד... (explicit lyrics...) ודוגמאות הם אמינם, מיסי אליוט, מט'וד מן, לודקריס, טו-פאק, איב, פוקסי בראון, אווטקאסט ועוד ועוד...

Avi1986

New member
חייב להיות הבדל בין...

חייב להיות הבדל בין היפ הופ לראפ... למשל, ב- VMA, יש שתי קטגוריות שונות לדוגמא: וידאו הראפ הטוב ביותר, ווידאו ההיפ הופ הטוב ביותר... אז יש הבדל, השאלה מהו?

Shir Life

New member
היפ הופ זה יותר מוזיקה ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

לריקודים.. ראפ זאת מוזיקה יותר כבדה

14מתן

New member
הבדל בין rap ל hip hop

אמממ אני לא יכול להסביר את זה כל כך אבל אולי לפי הדוגמאות תבין... מיסי אליוט זה היפ-הופ לאומת ליל' קים שזה ראפ אמינם זה ראפ לאומת נלי שזה היופ-הופ... הבנת ? לא נורא...

נראה לי נראה לי נראה לי...

שראפ זו מוזיקת דיבורים...יותר חשוב הליריקס והמסר שלו. קצת פחות המוזיקה. היפ הופ זה יותר קצב וסאמפלים וקפיץ קפוץ... rnb זה שילוב עדין של שניהם... ואם כבר בנושא...אני שומע את Bussiness של אמינם...שבהתחלה חשבתי שזה סתם שיר רגיל אבל אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו...שיר ממש מקפיץ ומגניב
.

i love gina

New member
כן, הדוגמא עם מיסי וקים מעולה...

עם מיסי אתה יכול יותר לרקוד, ועם ליל' אין ברירה, חייבים להאזין לחומר העמוק עליו היא מדברת.... (סקס,סמים,אלימות... )

למעלה