מה ההבדל בין

לידית

New member
מה ההבדל בין

הבנות החרדיות הישראליות לחוצניקיות?ובמה זה מתבטא??

...

הישראליות - לרוב לבושות לפי הכללים והתקנונים (אני לא מתכוונת לשבבניקיות) החוצניקיות - הרבה יותר מודרניות אומרים ש: הישראליות (והישראלים) יותר חכמות החוצניקיות (והחוצניקים) יותר מרובעות הישראליות פחות חומריות החוצניקיות יותר חומריות (או "רק" חומריות) החוצניקיות הרבה יותר רעשניות!!!

לידית

New member
חברה שלי

אומרת עוד הבדל שישראליות אם בחור שואל מה השעה או משהו דומה הם חושבות שהוא רוצה להתחיל איתם.לעומת זאת החוצניקיות לא מצומצמות ויותר פתוחות בענין ולא חושבות תמיד שרוצים להתחיל איתם!ואני מסכימה איתה!

kiss 18

New member
בעיניין זה אני לא מסכימה איתך...

את יודעת כמה בחורים שאלו אותי מה השעה, אני ממש לו חושבת שהם ניסו להתחיל איתי... בנ"א בסה"כ שאל מה השעה! (אני מירושלים אגב) מאיפה את?

אה אה!

הרגע את התחלת איתה!!! עובדה, שאלת מאיפה היא. חוצפניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ובוגדת, אבל זה כבר סיפור אחר)

kiss 18

New member
אחח איזה פיקשוש ניתפסתי... אז אין תירוצים אה?

אני יכולה להסביר...

לידית

New member
על פי רוב זה ככה!החוצניקיות

לא מתרגשות מזה.הישראליות כן ולכן התגובות בהתאם!יש להם חשיבה וראש בריא. . .ולא שגדל על סטיגמות או דברים אחרים!אני גם מי`ם!

kiss 18

New member
טוב, תמיד יש יוצאים מן הכלל ככה זה בהכל...

אני יודעת שאם גבר שואל אותי מה השעה, אני לא רואה בזה שום בעיה, ועונה לו ולא מתרגשת... ואם קרה מיקרה שאיזה בחור פרחח (אפשר לומר, נכון?) אומר "בובה מה שעה, את באה כל יום"? ועוד כל מיני... אז עונים לו על מה ששאל, (במיקרים כאלו הוא לא שאל בשביל לדעת מה השעה.. אבל עונים בכל זאת) ולא מראים לו יותר מידי התייחסות... ערב ניפלא!
(עכשיו עדיין דוסית תראה לי מזה...)

רק אחד1

New member
לא בהכרח נכון ואפילו לא נכון בכלל

הישראליות- לרוב לבושות לפי הכללים והתקנונים? אולי.. לא תמיד נכון, אבל יש להן "מודה" האמריקאיות- יותר פתוחות בנושא, ואין שם את הסטיגמות שיש כאן...כגון ג'נס וכו'...אבל לומר עליהם שהם יותר מודרניות לא הייתי אומרת. הישראליות יותר חכמות? האמריקאיות יותר מרובעות? פחח ממש לא יש כאלה כאן וכאלה כאן..בישראלים יש ריבוע וגם לאמריקאים יש ריבוע פשוט כל אחד והריבוע שלו. וכל אחד בטוח שהוא לא מרובע אבל השני מרובע עם קצוות מחודדים. בקשר לחומריות אז האמריקאים יש בזה משהו שהם יותר חומריים כי הם גרים בארץ יותר חומרית...אבל יודעת מה זה כבר לא רלוונתי לימים שלנו כי לא חסר בכלל אנשים חרדים חומריים אצלינו. מה שכן מה שאת אמרת מאד מראה על ה "ריבוע הישראלי" זה כל כך הולך לשני הצדדים את יכולה ללכת בבורו פארק או בלקייווד ולהיות בטוחה שאת במאה שערים או בגאולה לכל הפחות..ואת יכולה להיות במקומות שיש שם חרדים מודרניים ולהיות בטוחה שכל החרדים בחו"ל כאלה. ומצד שני את יכולה ללכת בארץ ולראות את החרדיים באמת ואת האלה שלא..(בעצם את לא תראי את האלה שלא נראיים כל כך חרדים , כי את ישראלית) וסתם לסיום....את יכולה ללכת בגאולה בירושלים ולראות את כל האמריקאיות שבאות לארץ ואת כל האלה שמסתובבות שם, הם המקולקלות ,שגם בחו"ל הם נקראות מקולקלות

לידית

New member
בקשר לתמימות

כשמדברים עם ישראלי הוא מחפש איך לקמבן אותך או מאיזה צד אתה תבוא לו.והחוצניקים הם לא באים בגישה שבאים לרמות אותם!

אין ספק

ש"דיברתי" מתוך סטיגמות, וגם הרבה ממה שאני רואה. חרדית ישראלית שהולכת בג'ינס - נחשבת למקולקלת. אמריקאית - לא. גם אמריקאית שנוהגת זה מאד "מקובל" וישראלית - מאד לא. ברור שכל מדינה והחוקים החברתיים שלה, אבל... אין טוב ממראה עיניים.

למעלה