מה ההבדל בין sc לfc??

א מ י ר 7

New member
אז ככה....

fc זה פורוורד סנטר שחקן שמשחק מקדימה sc זה סטריקר חלוץ אין ממש הבדל בין השניים אבל אצלי כשיש מחסור בקשרים התקפיים נניח אני שם את ה- fc

positive energy

New member
אותה עמדה

אבל אני חושב שסטרייקר זה חלוץ מטרה, כזה שבעיקר מבקיע, ופורווארד יכול לתפקד גם מאחורי החלוץ וגם בעמדת החלוץ, וגם לבשל הרבה, ולמסור לדוגמה מזרחי ואיגיביני הם סטרייקרים, בישראל לא אומרים ממש פורווארד, לפעמים קוראים להם חלוצים ולפעמים קשרים התקפיים (זה בעצם שילוב של שתיהם פחות או יותר, לדוגמה בלילי הוא פורווארד (הדוגמה הראשונה שעלתה לי, כי קשה להגדיר)

Thierry Henry

New member
../images/Emo45.gif

וזה בדוק
לקחתי את ארסנל כמו תמיד , והגזמתי קצת ברכש.. הבאתי את גודיונסן ושברתי תראש אם לעלות איתו או לא. בסוף שמתי את הנרי מאחורי רייס וגודיונסן ומאז להנרי יש ממוצע של 2 בישולים למשחק וגול. כחלוץ ליד רייס ו4-4-2 קלאסי להנרי היה מאזן של 2 גולים למשחק ובישול אחד. אבל...בתפקיד החדש שלו גודיונסן עם ממוצע של 2 שערים למשחק ורייס עם אחד. אתם יכולים לנחש לבד שכל משחק שלי מסתיים עם 4 שערים ומעלה.

שומו

New member
פורוורד יכול לשחק גם כקשר לפעמים-

או רק כקשר. ג'סולי הוא פורוורד והוא יכול לשחק רק כקשר, אלסנדרו דל פיירו ואדו הוא גם פורוורדים, אבל הם יכולים לשחק גם כקשרים וגם כחלוצים. בנדיקט מקארת'י הוא פורוורד, אבל יכול לשחק רק כחלוץ. רוני ואואן הם סטריקרים. או שפשוט: סטריקר זה חלוץ, פורוורד זה מאחורים החלוצ\ים.

tomash11

New member
לדעתי...

פורוורד הוא חלוץ קצת מגוון יותר מסטרייקר, אבל פחות מוכשר בהבקעה כמוהו. סטרייקר זה מה שהיה פעם נקרא "גולר" וגולר, מן הסתם, זה אחד שהמומחיות הגדולה שלו זה לשים את הרגל המסיימת ולהבקיע שערים. פורוורד משחק למעלה גם כן, אבל עושה עוד דברים, כמו למשל להחזיק את הכדור ולחכות לגל השני של ההתקפה, או לקבל כדור ברחבה ולהכין אותו לסטרייקר, או גם לשחק באגפים בחלק העליון.

Dark Muse

New member
לא בטוח שהוא פחות מוכשר בהבקעה...

יניב קטן לדוגמא, הוא פורוורד מעולה שמבקיע בלי סוף. שמתי לב ששמים פורוורד בעמדה של קשר התקפי ונותנים לו פקודה להכנס לרחבה אז בד"כ פורוורד טוב יקבל ציון גבוה.

למעלה