מה ההבדל בין 45 ל64?

ki33

New member
מה ההבדל בין 45 ל64?

מישהו יכול לענות לי על השאלה? מה ההבדל בין פרופיל 45 לפרופיל 64?

ק ד ו ש

New member
ההבדל הוא

פרופיל 64 זה חבר´ה שהם לא קרביים אבל נמצאים בבסיסים קרביים ותומכי לחימה למיניהם. למשל אפסנאים וטבחים במוצבים בעזה. אנשים עם פרופיל 45 זה חבר´ה שיכולים לשרת רק בעורף והצבא לא שולח אותם לאיזורים מסוכנים

idan207

New member
ממש ממש ממש אבל ממש לא!

שניהם ג´ובניקים באותה מידה... 64 יכולים לצאת לקורסים, 45 לא יכולים זה כל ההבדל

yoyoman

New member
שטויות!!

למה סתם ללכלך על קדוש? קדוש איש גדול. זה ממש לא נכון שבעלי פרופיל 45 לא יכולים לצאת לקורסים. יכולים גם יכולים! ההבדל הוא שפרופיל 45 הוא קל"ב (קרוב לבית). אז מי שיש לו פרופיל 45 חייב לשרת בבסיס שקרוב לבית שלו ואם אני לא טועה, גם לצאת כל יום הביתה. מישהו עם פרופיל 64 יכול לשרת גם באיזה חור ולצאת הביתה פעם בשבועיים. עם 64 אתה יכול להתקע טכנאי באיזה חור בנגב כשאתה בכלל גר בצפון.

fireman

New member
שטויות על גבי שטויות

כנראה שאני צריך לשים איזה באנר ענקי בפורום שבו יהיה כתוב "פרופיל 45 אינו פסול קורסים!" זה עוד מיתוס אידיוטי שהלך וגדל לו עם השנים כמו מיתוס אחר מוכר שאומר "מצב סוציואקונומי משפיע על הקב"א" - שוב, עוד קשקוש חסר בסיס. פרופיל 64 יכול להיות תומך לחימה ויכול לצאת לאבט"שים פרופיל 45 ישרת ביחידה עורפית בלבד זה ההבדל היחידי אגב, פרופיל אינו קשור לעניין הקל"ב, אני מכיר עשרות חיילים עם פרופיל 45 שמשרתים בחצרים וגרים בקריות או באיזשהו מקום מרוחק אחר

mob

New member
מה זה אבט"שים?

אממממממממממממממממממממממ

yoyoman

New member
אללה קדוש!

תאמין לי חירמ"כ לוקחים את קורס טייס בסיבוב!

RYaniv

New member
"מצב סוציואקונומי משפיע על הקב"א"

שמעתי יותר מדי דברים על זה, לשני הכיוונים. אז אתה אומר שאם אני גר עם עוד אדם בחדר לא יירד לי הקב"א ? ומה עם נשים, שבהן אימות הנתונים והמבחנים הם היחידים שקובעים את הקב"א (בד"כ) ?

למעלה