מה הדרך לקבל גט

הנמשית

New member
מה הדרך לקבל גט

בעלי בגד בי פעמיים אם אותה אחת ובכל פעם מתחנן שאחזור אליו. ברצוני לקבל גט. מהם השלבים בקבלת גט. למי כדאי לפנות

ניקולי

New member
ממי מקבלים גט

בגדול מהרבנות!! כל שעלייך לעשות זה לגשת לרבנות להגיש נגדו תביעה לגירושים שולחים אליו את הזימון ואז נערכים דיונים עד לקבלת הגט. בנוסף ניגשים לביהמ"ש לעניני משפחה ושם מסדרים את עיניין המטלטלין ואם יש ילדים אז את עינין זמני ראייה.

אלי.מ

New member
החיים קשים יותר בדרך חזרה

להתחתן הרבה יותר קל מלהתגרש זה כבר ידוע.לאשה עדיף לא לפנות לרבנות אלא ישר לבית משפט השלום שבו מחלקה לענייני משפחה. הסיבה?בית הדין הרבני נוטה יותר לטובת הגבר בד"כ ומחמיר עם הנשים. לדוגמה: אם הוא בוגד אבל יבקש שלום בית יש סיכוי גדול שהם יפסקו שלום בית ואז את נשארת נבגדת נשואה וחייבת להוכיח שעשית הכל כדי לשקם את הנישואין. אבל אם את תבגדי יש כל הסיכויים שהם יכריזו עליך כמורדת ותקבלי גט בתנאים קשים מאד. בקיצור-לקחת עו"ד ובשקט בשקט לפתוח תיק בבימ"ש השלום.חשוב שתפתחי ראשונה את התיק כי אם נפתח תיק בשלום והבעל ירצה לפתוח תיק ברבני,הרבני מנוע מלדון עד שיסתיים הדיון בשלום.וכך גם להיפך.

ניקולי

New member
דרך אגב

לא בכל המקרים הרבנות הראשית הולכת נגד האישה אני אישית דיי הופתעתי, כאשר קיבלתי את הגט לא רק שהם הלכו לטובתי הם גם הקדימו לי את הגירושים...

אלי.מ

New member
מסכים איתך חלקית

ברוב המקרים הם נוטים לטובת הגבר.יש סטטיסטיקות ברורות.

אז ככה,,,,

אפשרות נוספת שיש לך הוא לפנות ל- ש.י.ל ,שירות יעוץ לאזרח תיבדקי בספר טלפונים נידמה לי שבכל עיר יש. הם נותנים לך תמיכה ונימצאים איתך כל תהליך הגירושין (הפניה ללא תשלום). דבר נוסף שכדאי לך לדעת-אם תגישי ראשונה את הבקשה לגירושים לבית מישפט (כמו שהזכירו קודם) הזכאות במעלה ראשונה היא שלך. שיהיה לך בהצלחה ,הדרך תהיה ארוכה ומפותלת אך החזיקי מעמד כולנו איתך .
-
,
-
.
.

למעלה