מה הדמויות עושות בפונדק בטארסיס

La Gamba

New member
מה הדמויות עושות בפונדק בטארסיס

ואני אתחיל עם דונבאר! (מן הסתם) לאחר הפלגה ממושכת מצפון ארגות הגיע בדרך העקיפה (מכיוון שהיה שתוי לגמרי כאשר הם עצרו באבנסיניה), דרך מפרץ הר הקרח, הוא הגיע לקצהו של הים וכאשר ספינתו נתקעה בחוף (הברנדי מחמם במים הקפואים, הפעם הוא חימם אותו יותר מדי). ירד מספינתו (הצוות בעל הכמות המפתיעה והמרובה של קנדרים נטש אותו אי שם בים הקרח), והתחיל לשוטט באיזור שהכיר מסיפורים בלבד. לאחר שיטוטים רבים וקפואים, הוא הגיע לעיר הנמל של טארסיס והתחיל לתהות למה לכל הרוחות הספינות האלה תקועות שם??? בכל מקרה, הוא מצא את דרכו לפונדק מקומי (שכאלה הכיר לא רק מסיפורים), והתחיל להזמין אוכל ושתייה בכמויות מסחריות....

ונמשיך עם אור-ירח המלצרית כמובן!

וראה שהמלצרית שנראתה טיפה עצבנית והסתכלה שוב ושוב בשעונה הגיעה לשולחנו והגישה לו את מנתו..... אור-ירח ראתה את השעה והלכה לחדר צדדי להחליף בגדים לגלימות אדומות.... היא נעמדה בקידמת הפונדק והתחילה לעשות פעלולי קסמים.......

נמשיך עם שן חרב....

שן חרב נכנס לפונדק עייף וראב, הוא נזכר בחודש האחרון. לפני חודש ימים יצא מביתו בפלנתאס למסע לחקר קרין, הוא חשב שמסע כזה יעשה לו טוב מכוון שלא הייתה לו הזדמנות לחקור את קרין בהיותו צעיר, באותה תקופה הוא היה שקוע בקסמיו. הוא לא תיאר לעצמו כמה מסע שכזה יעייף את גופו הזקן. במהלך המסע הקצר ראה הרבה דברים - שונים ומזונים, יותר משראה בכל ימי חייו, כך חשב. הימים האחרונים היו קשים במיוחד, בקושי הצליח לשכנע את הגמדאים לתת לו לעבור דרך ת´ורברדין וחיית מישורי האבק היתה קשה, קשה במיוחד לגופו הזקן. אך סוף סוף הוא הגיע לטרסיס, בהיכנסו לעיר שאל את השומר בכניסה איפה יוכל לנוח ולאכול, השומר הפנה אותו לפונדק הדרקון האדום (דרקונים של דמדומי הסתיו), הוא נכנס וראה את הקוסמת אדומת הגלימות הצעירה משעשעת את הקהל בלהטותיה, הוא התיישב והזמין שיכר ופת לחם, אך כל הזמן הזה לא הוריד את עיניו מהקוסמת הצעירה.

בדרך לטארסיס

גם אפריל יצאה מפאלאנתאס לכיוון טארסיס. היא נשלחה ע"י אליסטן להחזיר לאנשים את האמונה באלי הטוב ובעיקר בפלאדין. אפריל לא אוהבת מסעות ארוכים ועוד יותר שונאת להיעדר מהבית אבל פלאדין חשוב בשבילה יותר מהכל. אחרי מסע ארוך מצפון היבשת לדרום אפריל הגיעה לשערי טארסיס והוקסמה מעיר הנמל ללא הים שהיא קראה עליה בספרייה בפאלאנתאס. היא נכנסה לפונדק הדרקון האדום וראתה קוסם מבוגר לבן גלימה ועוד אדם צעיר בשולחן ליד שניהם הביטו במגית אדומת גלימות. אפריל הוציאה מהתרמיל את מדליון פלאדין ושמה אותו של צוארה. היא התיישבה והזמינה ארוחת צהריים.

La Gamba

New member
תגד לי "שן חרב"

פונדק הדרקון האדום לא התמוטט בעת המלחמה? והמשחק מתרחש אחרי המלחמה, כך שאין כזה פונדק.

SaberTooth

New member
המשחק מתרחש אחרי המלחמה../images/Emo35.gif

אם כך אז באמת אין פונדק כזה...

La Gamba

New member
רגע אחד,

לא התחלנו עדיין, את רק צריכה לכתוב מה את עושה שם, ואיך הגעת לשם.

strahd

New member
חברה חברה רגע רגע

ביקשתי הודעות לשלוח אלי, לא לפרסם אותן כאן! כל מה שהתרחש בשרשור הזה לא יחשב עד שלא תשלחו הודעה אישית אלי כפי שעשו כבר חלק מאנשי החבורה. תקראו את ההוראות ותעקבו אחריהן. לה גמבה, אל תתחיל לשרשר סתם דברים, אני בטוח שהכוונה טובה, אבל דרדרת פה כמה אנשים על לא עוול בכפם. מי שפרסם בינתיים על ההגעה שלו לטארסיס (כמו שן-חרב ולה גמבה) לא צריכים לשלוח לי הודעה (סתם לא לבזבז זמן), אבל שזה לא יקרה יותר...אחר כך סתם נצטרך להתעלם מכל מה שקרה, כמו במקרה הזה. לפעמים אני אפתח הודעות שרשור (וזאת גם המשימה הבאה) וינתנו הוראות מדוייקות בשבילהן. אני יודע שבהתחלה זה מייגע, כל כך הרבה חוקים, אבל אחרי יום יומיים, תראו שזה מאוד פשוט ואפילו מאוד כיף.

Magma99

New member
תשמע...

שלחתי לך הודעה אבל בפורום קצת הרחבתי על הדמות שלי (אפריל) אז קח את זה בחשבון.

La Gamba

New member
היחידה שדירדרתי

הייתה אור ירח, כך שרובינו הבינו את העיקרון של השרשור שפתחתי. אז אין לך ממש על מה להתלונן. ומי שמעדה לא נורא, זה היה פישול חד פעמי, ולא מודע.

למעלה