מה הדבר.... שהכי מתחשק לכם עכשיו? מה הכי בא לכם? מה אתם רוצים? אפשר לכתוב גלידות, חבר... בלה בלה בלה
ש שירנושקה New member 24/9/03 #1 מה הדבר.... שהכי מתחשק לכם עכשיו? מה הכי בא לכם? מה אתם רוצים? אפשר לכתוב גלידות, חבר... בלה בלה בלה
E EROTOMANIA New member 24/9/03 #2 ............ לדפוק את המורה שלי\איזה ילד אחד משיעור ספרדית. אההההה... כל כך רציתי לכתוב את זה עכשיו. פיוו.
............ לדפוק את המורה שלי\איזה ילד אחד משיעור ספרדית. אההההה... כל כך רציתי לכתוב את זה עכשיו. פיוו.
J justnoa New member 24/9/03 #3 אמממ לדבר עם מישהו משעמםםםםםםם לי! טוב, גם גלידה ומשהו חם לרגליים (עוד מעט אני אשים נעלי בית וגרביים)
אמממ לדבר עם מישהו משעמםםםםםםם לי! טוב, גם גלידה ומשהו חם לרגליים (עוד מעט אני אשים נעלי בית וגרביים)
A A n g e l D u s t New member 25/9/03 #5 הכי? שתפסיק לכאוב לי הלחי. סינוסיטיס זה כואב. יותר מדי כואב. הייתי אומרת להיות עם החבר, אבל אני גם ככה לא יכולה לנשק אותו אז מה זה מועיל.
הכי? שתפסיק לכאוב לי הלחי. סינוסיטיס זה כואב. יותר מדי כואב. הייתי אומרת להיות עם החבר, אבל אני גם ככה לא יכולה לנשק אותו אז מה זה מועיל.
K kit k@t New member 25/9/03 #11 hash you. you didn't want me to come over this weekend.... you snooze you loose. kat
O Odish16 New member 25/9/03 #13 מוסיפה... הרבה הרבה דבש ותפוחים ולהיות בישראל עם כל החמולה של המשפחה דודים וכו'.. ולחגוג את ערב ראש השנה..(ולא לשכוח לשתות הרבה יין עם קולה) וזהו..חח העיקר להיות בישראל אבל מי אמר שמה שבא לנו נקבל? שנה טובה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מוסיפה... הרבה הרבה דבש ותפוחים ולהיות בישראל עם כל החמולה של המשפחה דודים וכו'.. ולחגוג את ערב ראש השנה..(ולא לשכוח לשתות הרבה יין עם קולה) וזהו..חח העיקר להיות בישראל אבל מי אמר שמה שבא לנו נקבל? שנה טובה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם