אתה מתכוון לזה?
גננת: כדי להגיע לצד השני. אריסטו: טבען של תרנגולות הוא לחצות את הכביש. קארל מרקס: זה היה מעשה הסטורי בלתי נמנע. טימותי לארי: כי זה היה הטיול היחיד שהממסד איפשר לה לעשות. סדאם חוסיין: זה היה אקט לא פרובוקטיבי של מרד, ואנחנו די מצדיקים את העובדה שזרקנו עליה 50 טונות של גז עצבים. רונלד רייגן: שכחתי. קפטן ג´יימס ת. קירק: כדי להגיע באופן נועז למקום שבו שום תרנגולת לא היתה לפני. היפוקרטס: בגלל עודף ליחה בלבלב שלה. מרטין לותר קינג: אני מדמיין לעצמי עולם שבו תרנגולות תהיינה חופשיות לחצות את הכביש, מבלי שהמניעים שלהן יהפכו לשאלות. משה: ואלוהים ירד מגן עדן ואמר לתרנגולת: "ואת תחצי את הכביש". והתרנגולת חצתה את הכביש, והיו הרבה ששון ושמחה. פוקס מאלדר: ראית במו עיניך את התרנגולת חוצה את הכביש. כמה עוד תרנגולות חוצות את הכביש אתה צריך לראות בשביל להאמין? ריצ´רד מ. ניקסון: התרנגולת לא חצתה את הכביש. אני חוזר, התרנגולת לא חצתה את הכביש. ג´רי סיינפלד: למה כולם חוצים את הכביש? אני מתכוון, למה אף-אחד לא חשב לשאול, למה לעזאזל התרנגולת הזו הסתובבה בכל מקום? פרויד: העובדה שכולכם מוטרדים מכך שהתרנגולת חצתה את הכביש, חושפת את חוסר הבטחון הבלתי מודע שלכם בקשר למיניות שלכם. ביל גייטס: בדיוק שחררתי את הגרסה החדשה של "תרנגולת אופיס 2003" שלא רק תחצה את הכביש, אלא גם תטיל ביצים, תתייק את המסמכים החשובים שלך ותאזן את ספר החשבונות שלך. דארווין: תרנגולות, במשך תקופות ארוכות של זמן, נבררו באופן טבעי כך שכעת יש להן נטיה גנטית לחצות כבישים. איינשטיין: אם התרנגולת חצתה את הכביש או הכביש זז מתחת לרגליה, תלוי במסגרת ההתייחסות שלך. בודהה: שאילת השאלה הזו מכחישה את הטבע התרנגולי שלך. ארנסט המינגווי: כדי למות. בגשם.