מה הגילאים פה? מעניין אותי מה הגילאים פה אני בן 24
C Cool Boy 18 New member 14/4/13 #5 כעע הלוואי הייתי בן 18 (; התחלתי בתפוז בגיל 16 וחצי אתם מאמינים? גמאני לא...
ב בננה147 New member 14/4/13 #6 לכן... אתה...... חחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אמממ..אני תפוזניקית שנה וכמה חודשים...אם הפסק של חצי שנה... ואינשאללה נוו מור!
לכן... אתה...... חחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אמממ..אני תפוזניקית שנה וכמה חודשים...אם הפסק של חצי שנה... ואינשאללה נוו מור!
ב בננה147 New member 14/4/13 #9 מכורה..? בבש לא...אבל לפעמים יש תקופות שתפוז מעביר תשיעמום הכרוני... לפחות אני יודעת איך לצאת מזה...מה שאתה לא..(ין יור פייס...) אמממ...למה רע לי פה...אמממ...אני בטוח חייבת לענות..? או שאתה מגילך המורם תוכל לענות על זה לבד...?
מכורה..? בבש לא...אבל לפעמים יש תקופות שתפוז מעביר תשיעמום הכרוני... לפחות אני יודעת איך לצאת מזה...מה שאתה לא..(ין יור פייס...) אמממ...למה רע לי פה...אמממ...אני בטוח חייבת לענות..? או שאתה מגילך המורם תוכל לענות על זה לבד...?
ל לא עוד אחד1 New member 15/4/13 #12 דרור אתה מתבייש בגילך? בנתיים אני הכי מבוגר פה אתה הסכיוי היחיד שלי
ד דרור נחום New member 15/4/13 #15 אם הייתי מתבייש לא הייתי שם את תמונתי, את גילי ואת שמי בעולם התפוזי שלי . ואתה, אין לך מה לדאוג, אתה עוד ילד . ולפני שתישאל, אני רווק , לבנתיים . חג עצמאות שמח
אם הייתי מתבייש לא הייתי שם את תמונתי, את גילי ואת שמי בעולם התפוזי שלי . ואתה, אין לך מה לדאוג, אתה עוד ילד . ולפני שתישאל, אני רווק , לבנתיים . חג עצמאות שמח