מה הגובה שלכן?

מירית27

New member
../images/Emo9.gif

אני 1.75 והאישה שלי 165 ( ביום טוב) אבל אני חושבת שלא היה משנה לי אם היא היתה 1.50 או 1.80 משום מה ,ואולי דווקא כי הייתי כל כך הרבה שנים עם גברים, דווקא עכשיו זה כבר ממש לא רלוונטי לי.

פצקרשת

New member
אני בהחלט נמוכה מהממוצע.

או, בואו נגיד את זה ככה, שאם הייתה תוכנית שנקראת "האם את גבוהה יותר מתלמידי כיתה ו'", הייתי ישר מפסידה. ואני מעדיפה את הנשים שלי יחסית קרובות לגובה שלי. אין יותר מדי בנמצא כאלו שנמוכות ממני, אז זה לא רלוונטי במיוחד, אבל יש כאלו שהן גבועות ממני באיזה שני ראשים, ומנסיון (של דייט אחד, אבל זה מה יש ברזומה) עם מישהי בגובה של כ-30 ס"מ יותר ממני, אני חייבת לציין שזה מרגיש לי מאוד לא בנוח. זה אומר שאם אנחנו הולכות אחת ליד השניה, או מדברות בעמידה, אז צריך או להרים את הראש לזווית בלתי אפשרית, או לדבר אל הציצים שלה. וגם כשיושבים אחת ליד השניה (למשל, בקולנוע) זה לא תמיד מסתדר. אם היא מאלה שיושבות זקוף ולא נמרחות על הכיסא, אני לא יכולה אפילו ללחוש לה באוזן את השטויות הרגילות שיש לי להגיד על הסרט. אולי תבואו ותגידו ש"במיטה כולנו באותו גובה", אבל תהרגו אותי, אני מחפשת באישה קצת מעבר לרק סקס.

אני 1.73 ואני מעדיפה רק נמוכות ממני

למה? ככה. נו... תשאלו את פרויד, בטוח היה לו משהו חכם לומר על זה. אני גם לא חושבת שאני מסוגלת להיות עם מישהי שגדולה ממני בגיל. תמיד הייתי עם בנות צעירות ממני. ואם אתם מתעקשים לחוו"ד מפרויד: הוא בטח היה אומר שזה קשור לחוסר בטחון עצמי או משהו.

../images/Emo13.gif

אני 160 ס"מ (למרות ששנים טענתי אני 165... חיה בהכחשה...) אני לא יודעת אם יש לי עדיפות. בת הזוג שלי גבוהה ממני ב 10 ס"מ, וגם הקודמת היתה גבוהה ממני, אבל אני לא בוחרת אותן לפי הגובה
אני חושבת שבטווח שבין 10 ס"מ מעלי או מתחתי זה לא ממש משנה. יותר מזה נראה לי קצת מסובך לתפעול. גם ככה אני מרגישה קצת כמו גמדון לפעמים ליד אשתי, במיוחד כשהיא נועלת נעלי עקב. מצד שני, כשהיא בנעלי ספורט, אנחנו בדיוק בגובה מתאים להליכה בחיבוק.

dify

New member
אני 1.70

ואני מעדיפה בגובה שלי :) אבל האמת היא שאיכשהו אני תמיד מרגישה הכי גבוהה במפגשים קהילתיים
אז כבר יצאתי עם מגוון הגבהים- החל מהגובה שלי ועד פער של 20 ס"מ. אני מאמינה שאישיות בהחלט מוסיפה ס"מ :):)

למעלה