מה הבעייה שלי?!

desert rose

New member
מה הבעייה שלי?!

זה מעין וידוי ובקשת עצה.. אני לא יודעת איף להסביר את זה אבל אני רק בת 17 אבל אני שונאת את אבא שלי.. הוא בחיים לא עשה לי שום דבר רע, לא הכה אותי לא התעלל בי.. הוא תמיד דאג לעבוד ושיהיה בבית אוכל וכסף לכל מה שאנחנו צריכים ורוצים ובכ``ז.. אין לי שום רגשות אהבה אליו.. אני תוהה כיצד זה ייתכן שאני אפילו די שונאת אותו בתור בן אדם (לא בתור אבא). אני לא אוהבת את האופי שלו. הוא יודע שאין לי כל כבוד אליו ואני גם יודעת שאין לי כל כבוד אליו.. ואין לי מושג למה.. אני מתביישת ללכת איתו למרות שהוא לא נראה מוזר או משהו.. סתם בן אדם רגיל בן 50.. אולי זה בגלל שיש לנו ערכים אחרים... תרבות אחרת.... הוא די מיושן ולא משכיל.. בכל אופן רגשות האשמה הורגים אותי... מה אתם חושבים על זה?

עופרי-

New member
אני לא בת 17

(הרבה יותר) וגם אבא שלי הוא בן 50. מעולם לא התביישתי בו. זה אולי ישמע נוראי,אבל זה קשור לגיל כזה שלא נעים להראות בחברת ההורים. את לא באמת מתביישת בו. אסור להתבייש בהורים לעולם. הם ההורים וכך זה ישאר לעד.

PoshKale

New member
לא יכול שלא להגיב.

תשמע מניאק, מישהי מספרת משהו שעל הלב שלה, משהו מוכר בקרב כולנו אני חושב. והתגובה שלך ממש לא היתה במקום !. אפילו אם היתה כוונה לצחוק.

PoshKale

New member
איך המרוקאים אומרים:

אני לא עצבני, מעצבנים אותי !!!! :)) היום לא עצבני....אבל התגובה הזו מזה הציקה לי...חבל``ז.

tairon

New member
ביליבו

מטומטמת???? אתה יודע נורא קל לצאת עם כינויים קשה יותר להפעיל את הקודקוד ואולי להסביר ולהקשיב ולנסות להבין ההכרזה הזו שלך לא מעידה על חוכמה רבה מצידך

PoshKale

New member
חה !

נתת לו מתחת לחגורה ! [ואם זה לה...נו טאי...תתבייש לך]. עשית לו\ה בית ספר ! הראית לו\ה מאיפה הדג משתין ! חחח, לא יודע מה יש לי היום...זו בטח השעה.

tairon

New member
ורד המדבר ברוכה הבאה

ראשית אזכיר לך דבר חשוב לולא אבא שלך לא היית על הקרקע הזו היום קצת קשה לך לראות אבל אבא יש רק אחד ויגיע הזמן ואת תווכחי שהוא יעמוד לצידך בכל מצב ותלמדי להעריך את זה אנחנו דור אחר והם ההורים מדור אחר זה לא צריך להפחית מהכבוד שלך אליו אני חושב שעמוק בפנים יש בך אהבה לאבא שלך ואת לא מודעת כמו שציינת הוא אבא לכל דבר מספק את צרכיך לא מחסיר ממך כלום קבלי אותו כפי שהוא ותני לו את הכבוד הראוי לו ולעולם אל תתבישי בו

PoshKale

New member
סטינגי....

מהנסיון שלי. אני מבין אותך. קודם כל חשוב לדעת - אבא זה אבא. בת 17, אני יכול להבין למה את לא מחבבת אותו אפילו, זה קורה בכל משפחה. אבל זה יעבור, אני מבטיח לך. אגיד לך דבר שאמרתי למישהי ששנאה...אבל ממש שנאה את אבא שלה. תלמדי מהטעויות שלו, תראי את כל החסרונות שלו שאת מסתכלת עליהם. כעל הדרכה, תלמדי מהן ואל תחזרי עליהן. חשוב שתדעי, שהוא אוהב אותך...אחרת לא היה עובד ומפרנס. תשדלי לקבל אותו כמו שהוא, כי ביל שלו הוא לא ישתנה. ואת אל תשתני...פשוט קבלי את זה...הוא ככה, הוא אוהב אותך, ועם הזמן, תלמדי לאהוב אותו. ולא צריכות להיות לך רגשות אשמה, זה דבר טבעי. חשבי על הדברים. בהצלחה.

dafna l

New member
קשה מאד לייעץ

אמרת שאת שונאת אך אני מסכימה עם עופרי אולי את מתביישת בו? לפני יום או יומים כתבה כאן יונית על בושה כדאי לך לקרוא ולקחת מה שמתאים לך האמונה שלי היא: שאנו בוחרים את הורינו כי רק הם יכולים לעזור לנו לממש את יעודנו לעיתים זה נשמע רע כי מי רוצה לבחור בהורה מכה או הורה מתעלל ברגע שנגלה את יעודנו נבין את הבחירה שלנו לא חשוב איך הוא נראה השוני בערכים או בדעות מרחיבים את הדעת לכל אחד יש זכות לדעה משלו לבן ה4 לבן ה20 ולבן 100 ויש לכבדם על כך בדקי מנין באה הבושה? בהצלחה

may may.

New member
בת 17

השוני בינכם גורם לך להרגיש מרחק ממנו לא הייתי קוראת לזה שנאה. אך בתוך תוכך אינך רוצה לדמות לו בבגרותך ולכן אולי, מרגישה מרחק עצום בינכם. יש פער גדול בין הדיעות, הערכים, המחשבות וזה לגיטימי. אך כמו שאמר פוש, אבא זה אבא את לא בחרת בו כמו שהוא לא בחר בך ומנסיון (אני בת 31) יש מה ללמוד מההורים ומהנסיון שלהם למרות, שיותר כייף לטעות מנסיונך האישי. לא הייתי קוראת שנאה למה שקורה ביניכם אבל שנאה זה גם רגש. הקשיבי לו, למדי ממנו את לא חייבת לאהוב אבל כבוד... זה המינימום. M

למעלה