מה הבעיה 4- פרק 55

YossihNew

Well-known member
פרק אחד לפני אחרון!

אז איך ליבי תגיב לגילוי הסוד שלה?

האם המזימה של מאי לפרק את החבורה תצליח?

ולמה מאיה לא יכולה שיהיו לה ידידים?

YossihNew

Well-known member
אירועי הפרקים הקודמים?! ממתי?!

נו, ליבי, באמת, זה גרושקה אשם. מסכנה ליבי, לא ראיתי אותה ככה.

אבל היית איתי בפרמיירה! היית אחלה! אני מציע לך לחפש את היוצר ולהחמיא לו. אגב, אמרנו שירון אכזב? שבוע הבא הוא עם סדרה אחרת, אור נגד פז. שלום לך, רגב הוד הלא זמר. זוכרים? אותו דבר. מאי, שחררי כבר. 55 פרקים את מעצבנת. לטולי ונטע לקח פחות זמן. אלא אם שחקנית תחבק את מאיה. אני חושב שזה דבר שיכול לקרות. כבר קרו מקרים. אבל את שידכת אותם! עכשיו גם הן התפרקו.

ככה, כמו טישו משומש.

והן גם ממש מטומטמות, תמרי. אל תדאגי. הן כתבו בקבוצה הלא נכונה.

מגלי לא אכפת לי כל כך.

מעומר... הוא הביא את זה על עצמו.

מה הקטע של הקפה?

אבל תמרי מאוד מסכנה. הכי מסכנה העונה.

רגע, איפה נועם? אמרו לי נועם באה! אוקיי, אני אתן לה זמן להסתגל קצת.

כן, ליבי, טכנית... אני זוכר. קצת התרגשתי מהעונה הראשונה. אפילו רותם בכתה. מה? אה. וואלה?

ממתי? איך? זה היה אז? מה פתאום? מכונת זמן זה אצל ליאור בסדרה אחרת. ממתי זה היה? הם צילמו מחדש? איך זה קרה? בדרך כלל בפלאשבקים כאלה זה קצת מוזר. רגע, והאמא של נוי שהיא קצת מוזרה? מה איתה? היא לא משפחה?

מצחיק שדווקא בהווה עמליה עם החולצת פסים. ליבי במשחק חייה. אה, אנחנו בפרק לקט.

לא הבנתי את האביגיל הזאת, היא הייתה קצת מוזרה.

העץ עוד קיים? אגב, כל הבעיות היו... לא?

איזה ברור? אין לי מושג מי ההורים של רותם ואין לי מושג מה הולך במשפחה של עמליה. באמת. מטורלל שם. יותר מליבי. אה. בגלל זה "את ממלאת את ליבי" בשיר ההוא. על הסבתא מקדי-מה. ולא מאחו-רה.

דווקא למאי הכל מתפרק.

אני יודע! ליבי מאומצת מברזיל! סליחה, בלבול בסדרה. מה זה אומר אם אני כבר מבין ראשי תיבות של ליבי?

טוב, הסרט בסוף היה נחמד. ציפיתי לסוף עם מאי שבאה לבקש עזרה. חבל, היה חסר לי קצת משהו. ועומר לא דיבר! כל הפרק!​

למעלה