למה ריקוד בלט? למה? למה המוזיקה של זיגי? מאיזו סיבה?
צודקת, ליבי. זה 72 שעות. מה זה משנה, עץ או זכוכית... עמליה תמיד התעלמה מהבעיות של עצמה. זנר"צ וזנל"צ והכי זנע"צ. דבורית ילדת בעיה? ליבי לא יודעת. החולצה של רותם היום ממש נהדרת. נו, די, תעזרו לה. זה שלב אחד מתחת למאי. מתי תגיע אמא של כליפא?
ליבי שרה שיר קוריאני? בום שנקר? אבל אז זה יפליל אותו... לא? אבל בעיקר היום.
מזלכן שלא ארנק, בנות. נכון? כי היא לא אחותך הקטנה. נכון, תמרי? הוא לא מעניין העונה. דניאל, אתה לא מבין בטיפול בבעיות.
זיו ג'רבי? והארנק מה איתו? בסוף גלי תתפוס אותו. הנה היא. איך הם יחזרו תוך יומיים?! לי לא נשמע טוב.
היי, יצחק. הכל באשמתך. אתה האשם. תתבייש לך, יא בוגד במעריצים שהפך לשחקן! כי הוא לא רצה שיגידו שהוא היפופוטם? מערכון לא רע. אבל אתה אשם, יצחק.
כליפא, תביא כבר את אימא שלך. גם ככה אני מחכה לאושר צרוף כאילו אין מחר, לפחות אתה תספק לנו אותה. אני לא ידעתי שברוהה"מ יש ו'. תשמעו, חייבים לעשות מחאה בשבילה. הנה! הנה! היא באה! המחליפה! סליחה דבורית, פשוט... אושר צרוף.
הוא הוביל אתכן. יופי עמליה.
תתלבשי כרגיל. כמוני. עם תיק הפאוץ' המוכר והמזוהה שלי. נכון? אתן זוכרות? לביא קצת הקצין מהר מדי. היי מושקה. גרושקה. עמליה כבר עשתה את זה פעם. אבל הוא ורותם היו הסושיאל.
תתבייש לך, מעריץ בוגדני. אתם יודעים שאני ויצחק ראינו יחד הצגה? פשוט רק בדיעבד גיליתי. אולי נשדך אותו עם שובל. ריקליימינג. כן, אבל, עמליה?
כן, רותם בעייתית עם זה. נו, ליבס. עמליה, איחרת.
מסכן גרושקה, תראו אותו. אז איך היא למדה את הריקודים של ליבי? גם לי יש סוד. במשך שנים חשבתי שב"בת שישים", השורה "מן הלול מודיע גבר כי העיר היום" מתייחסת לגבר, לא לתרנגול. מי יודע על מה? אם עמליה יודעת ורותם יודעת וליבי יודעת... מה? מה עם הווידוי?
לאן הוא יצא, בן? דמות נרצעת ומושפלת שכמוך?
אז היה לכולנו יותר קל. נו, עומר, העונה אתה מעצבן אותי. אתם שוב תשירו לה שיר? אה, היא עוזבת.
תכל'ס זה הגיוני. ומסביר את נוי. בואו, הן לא קשורות משפחתית. תראו את ליבי, מסכנונת.