תכף בעיית הצפייה בפרקים תיגמר. טוב...
אני רציתי את הילי טולדנו, לא ליהי טולדנו. כמה עפו על זה שזאת היא...
קבוק זה טעים. כולם כבר יודעים, מה? לאן גרושקה נעלם? הגיוני, חורים. לעמליה יש מלא רעיונות. בדיוק, מאי. תתחילי לפרגן. לא הגיע הזמן?
נו, תמונה, בחייך, עמליה. עמליה מכניסה את החיים האישיים לשם.
עמליה חזרה לפסים. לפחות לא משבצות. הוא כבר שותף שקט. בסדר, כדורסל. הייתה פעם בעיה כזאת.
רותם חותכת. לא היינו מוצאים את גרושק אחר כך. הוא היה מחולק לכמה חלקים.
לנוי גם ככה מגיעים אחוזים. היא לפעמים מזכירה לי את עדי מגאליס. ונוי, אין מחיר...? את לא גובה משהו...? שליבי תברח לפני שתתחרט.
ה-AI הזה משבש את הכתוביות. לא זול! התחלנו עם עומאי. רק גאון מעוות יכול לעשות דבר כזה. אבשי מכיר את יאניב?
רגע, זה לא... מי זה שם? נו, את מי אני מכיר משם? זה שמול תמרי! מי הוא? איפה הוא היה?
מאיה, למה בעצם...? למה? לא יפה, איש רע שלא מצטלם עם ילדים. הנה זה מתחיל.
אתה הפכת ליועץ של תמרי? בחייאת? אני לא מאמין שישלבו את העצה של מאי עם הבעיות של תמרי. היה צריך לתת לכל אחת פרק משלה. אמא שלך לא נותנת עצות טובות בכלל. עמליה נהדרת, די, תמרי. כי היא למדה מאמא. לא? די, תמרי, די.
הכל בגלל שהיא למדה מאמא שלה מה עושים במקרה כזה.
דבורית, למה הטקס? אני מסכים, תפוח אדמה זה השורש האהוב עליי ואני אוהב מרק כתום. מזל טוב לאפרת, אתמול היה לה יום הולדת והבת שלה הגיעה.
אוי, די כבר, נועה שחר ג'וניור. תכף היא הייתה מזייפת הפלה שלא הייתה של תינוק שלא היה מסקס שלא היה! עמליה שוב משלבת את החיים האישיים בחקירה? ואני חשבתי שליבי מטפלת בדניאלה בכלל.
אבל מה הסוד של ליבי? זה כמו פודקאסט מעניין. אני לא יודע מי יותר עמוק ברעל. לליבי יש חבר דמיוני? וואי, היא בטח מסתירה בן זוג. תותים? איכס. והלכה התוכנית של מאי.
נו, תחברי קצת את הנקודות, עמליה. גלי לא הופיעה היום. אופס. הנה אתה. מי זה?