מה הבעיה 4- פרק 50

YossihNew

Well-known member
בנות, זה שיר עצוב, קצת כבוד. ודבורית, יש שתי חזרות. התגובה של השועלים מצחיקה. לא, אמרנו פעמיים חוזרים! אפרוחי הכרם זה בני דודים של אריות העמק. היי, נאיה. איך אמא? עצובה על האחים? יופי, יופי. ד"ש בבית המלון. מדהים שליבי שמחה שעוד משתמשים בשם שביקשה. אל תקרא לעמליה שום מחשבות. היא מסתירה דברים. אפילו אני יכול לנחש שמדובר בקקי. כולם שולחים רק קקי. מה יש, ילד?

זה היה קל, דניאל. היא מהופנטת כנראה. למה הוא מקועקע? היא לא חמודה באמת. היא פיקמי! גם אני הייתי מקנא. אם זאת הייתה אביגיל. לא גלי.

תל"צ זה שיר שאני מאוד אוהב. זה של שמ"ק. שלישיית מה קשור. לא, נו, זאת לא הסדרה הזאת! וחוץ מזה גם אני קורא עתידות. ואתם עדים. סושרד לא חוזה עתידות... אוי לא, ידעתי! היא חוזרת לפה! או שלא.

זה כאילו פרק מעוות מאוד של מה הבעיה. תגידי מאי, את לא יכולה לבשל בלייב? אה, נכון. זה נדחה. אוף. די, די, מאי, הנה העוגה, תזרקי. לא, היא עשתה את זה בכוונה! כמו ב... אני מתגעגע למתוקים. מעלות תרשיחא?

התגעגעתי לשיר הזה. איזה קטע.

אור גדול לכולנו? שמש העמים ממש.

התגעגעתי לנוי. המחיר של נוי תמיד נחמד. אני חושב שליאור התבלבלה וכתבה דברים מסדרה אחרת שלה.

פעם שותף של אוריאן חטף זעזוע מוח והפך לקורא מחשבות. גם של רהיטים. פיצה עם זיתים? ליבי, איך ידעת?

מה חשוד לך, עמליה?

פרק של נוי. המרכז לפתרון תעלומות ורעייתו? נוי, את לא יכולה לגבות ממנה תעריפי משפחה.

עמליה, אם עלית על זה אני ממש מופתע כי זה לא מובן.

יל"מ. יש לה את המבט. כן, נו, זה קטע במנטליזם. בסדר, אין להם ראייה מרחבית שם. אתה גנבת? נו, בחייך. אתה לא בלתי נראה בפעם האחרונה שבדקתי!

שקט, ליבי. נכון, את אחותה. אין אבא יותר אצלנו בסדרה. עמליה היא לא בעיה, היא פותרת בעיות. אבא יודע! כמה נוח, תמרי! כמה נוח! כמעט כאילו הוא לא קיים.

גם אני משתמש בו לפעמים, מאי. לאחרונה הוא כתב לי שפאנבויז זאת סדרה על להקה. אה, לא, זה היה רועי. אבל תחשבי לאן הידרדרתי שאני מראה לצ'אט את פאנבויז. בנוסף, יש גם שיח שלהם על "מדוע שחקנים מזהים אותך". הקטע שהוא לא יודע איך אומרים עמליה נהדר. זהו, אני ידעתי שיהיה סכסוך בין הבנות. האהבה היא כמו קוד...

אה, וואנזיז הן מסכימות? רום-קום, רום-קום. גור אגסי? בנות, למה אתן בוואנזי בעצם? אמצע היום! מתי תמרי תפנה לעמליה עם בעיה?

אין להם חדר יותר. לא, מצחיקה שכמוך, עמליה. נטע עשתה חיקוי של נועם קליינשטיין. כאילו, היא טוענת שזה חיקוי של נועם קליינשטיין, אני אומר שזה לא. נלחמת עליה? אולי היא נלחמה עליך, בן אדם. לא יפה.​

שיר m

Well-known member
טוב בסדר עומר, אתה חמוד גם אחרי שהסתפרת.

אני תוהה לאן הסיפור של תמרי מוביל...

למעלה