המון חיות לאחרונה. הן נראות מבוגרות מדי בשביל תלמידות בעיה. רק אומר.
ברור הלהקה. מה חשבתם? כן, הוא בן. עמליה, את עושה להם אלון ותמר? מגניב. לליבי בטח יש גם חוש שקשוקה. לא מרירה. דריה קוטלר? דריה זה שם של בעייתית. אמבו"ש? אנחנו אמרנו עמבוש ב-ע'. אני חושב שמתחילים לחשוב שהמשרד הוא אלוהים.
מיצנצלות! נכון? אני אוהב את נטע בתור מאי. טולי יותר מרגשת אבל מאי חסרת מודעות. מאי הפכה למתלה.
זה לא השיר שלנו פה.
עז מוכשרת. תרנגולים בקפיטריה זה נחמד. אה, יש שרקנים בשירותים? ובוץ? טטנוס? אנטי טטנוס? אתה חוזר בארבע?
טוב, נו, מאי יכולה לעזור ב... כאלו דברים. בערך. מאיה, אולי תעשי לכן משרד בוורוד? 24/7? את בטוחה, מאי?
אמרתי לכם שלא יעבוד 24/7 הזה. מסכנה מאיה. זה יפריד ביניהן.
אתה לא יותר בקטע של פסטה עם מלח? עומר, ללא ככה. יחידת קצב, נו. עומר! אנחנו... אין לך הבנה?
מוכנה להפליא, ליבי. בסוף הן סתם משחקות קלפים עד הלילה. ליבי הורסת מעקבים סדרתית. בסוף יש לה טלסקופ. גרפיטי, אה? אבל זה דבר מטופש לכתוב.
הוא סתם טיפש, בן, אל תשפוט נגדו.
בנות, איפה השוטרת הרעה? אתן לא יכולות להיות כולכן רעות.
אולי בן קיבל עצה ממאי. היא נוטה לייעץ לאנשים לצאת.
אה, אלונה סיפרה לך? לא שמעת את ליבי?
כמות רקדניות הבלט בסדרות גדולה. זה הסטודיו של מיכאל? נכון, אבל עמליה היא אמה בקטן. נכון? נכון?
אבל הייתי בטוח שליבי מסתירה סוד... מתי כבר? בזמן האחרון?
נועם מחכה לזה אבל מחר היא תרגיש אחרת, הבחורה מטורללת, היא חברה של נטע וטליה, למען השם. רוק'נרול גם לך. מתישהו נעשה פינת דמויות על ליבי. יש לו מלא דמויות. מאוד גרוע, מאוד מאוד גרוע. ועכשיו הם יתחבקו ועמליה תראה את זה. אוקיי, אז לא. אבל בן בסדר. מעניין מה יקרה, עברנו רבע מהסדרה. אני לא מאמין. אני ידעתי. זה תמיד ככה.