כן, אף חיה לא נפגעה, אין בעיה.
זה תחליף לאלה מה-D&D בעונה הקודמת, עם נהוראי. ואת נהוראי אבא אוהב. ליבי תכל'ס המציאה את הקטע עם נהוראי. הילדה מוכרת לי.
פרדריקו גרסיה לורקה גם לך, ליבי, אבל אוטאקו זה אוהבי אנימה. אני... אני הייתי תקופה. אבל באופן מוגבל לסדרות של בנים מתחילת שנות ה-2000, כמו פוקימון, דיג'ימון, דרגון בול ויוגיהו. ונארוטו, עד רגע מסוים של פילרים. היה קשה ב-2006-2007. והכי מתאים לליבי אנימה. תראו אותה. היא בעצמה... כלומר... תראו... העיטוש הזה חשוב. אני בלשי. אה, לא, זה רק צחוק על ליבי.
צודקת, רותם. כל כך נכון. אפילו לא צריך להסביר מה זה ילר"ם. ביי, ליבי. מאי-מאיה מנותקות כתמיד.
אבל לא באמת שולחנה. את צריכה את השולחן הזה וגם ככה צפוף. לא, רוהה"מ וגם בזה אין ו'. דוד של נטע תקע לנו את ה-ו' הזאת. נו, אוקיי, מאי, אז יהיה להן משרד במקום אחר. מה הקשר? די. חמוס! זה מחר.
אבל ככה הן מתלבשות ל... בית הספר? אני לא אומר שזה לא קאווי, אבל... אין סדרה כזאת, אה? היא אמורה להיות אוטאקו. תסתכלו עליה. זה מתאים לה. קופיקו, כן. בדיוק.
אוי, אל תגידו לי שהוא מנופח... אתה אל תדבר על בעיות אדוני! בין להקות, אין לך את הלהקה הבאה.
תגידו, הוא לא מזכיר לכם את גרי כשהוא מדבר עם דם? חם? ים? אומרים סוואג בצירה. לא בפתח. באמת? דיברו עליה? משכמו. שיקרא לה חי.
ליבי, תקריאי מה מעצבן אותה ב-ל'. כולנו יודעים מה שם. רותם נדלקת. ה-מנהל. כמו רוההההההה"מ.
מה יש לך? אה. אוקיי, זה מצחיק דווקא. הן יכלו להציע לו יח"צ חיובי בעצמן.
בפתיחת העונה הקודמת גם היו שם. אבל איפה קירקי ואבי? לא הבנתי.
עמית? עמית בכלל לא רוצה. אני חושב שהמנהל קצת לא הבין את הקטע... אבל התגובה של מאיה...
הוא תפוס. די.
היום פחות מעניינת הבעיה. גם הוא מוכר לי!
איזה קורס? מה? מסכנה תמרי. תראו אותה. איזה מין שם זה למחנ"ק? לא, תקימו משרד לטיפול בבעיות ותירשו את עמליה.
הלוואי שיהיה קטע קבוע. לגמרי ילא"פ. זה מסוכן קצת.
אה, נו, ברור, זה ארי. שכל סדרה יש לו בעיה עם אחיו, לא? ברור. לא היינו כבר בקטע הזה עם חבר של נהוראי? אגב, איפה נוי? היא אמורה לחזור. אנשים מבינים בכלל מה זה ילדי סנטר? ביי, ארי, לך.
תנתק, תנתק את הטלפון. הם קרובים מדי לטעמי.
מה ליבי מסתירה העונה? הוא עדיין מוזר מדי. אבל את חברה של ליבי. כן, מעב"ן. יותר מדי חיות. מאיה התבגרה. עור הפנים זה חשוב. אני רק מזכיר שבפעם הקודמת היא גמרה במשרד שלהן. ואיך אני מחכה לרגע בו מאי תיכנס למשרד ותגיד "יש לי בעיה".
לא אמרת שתדברי איתה?