מה הבעיה 3- פרק 43

YossihNew

Well-known member
והנה שוב הגענו לסוף העונה.

אז איך זה יגמר?

מה עומר יעשה בהופעה?

ו... במי עמליה תבחר?​

שיר m

Well-known member
יש לי הרגשה שלא יהיו פה פתרונות... רק עוד בעיות... אשמח להתבדות.

שיר m

Well-known member
אהההה אז עשרה פרקים שברו לנו את הלב עוד ועוד ועוד
ואז בפרק האחרון דחפו את כל הקיטש שבעולם
בסדר
ואפילו אכפת לנו פתאום ממאי ומאיה?!
בסדר
עכשיו השיר הזה יתקע לי בראש שבוע
בסדר
כן זאת סדרה טובה
כן הם חמודים
בסדר!

YossihNew

Well-known member
אני חושב שחסר לי קובה. לא משנה מאיפה תביא קובה. לא, יש דבר כזה תימין. פשוט... זה משהו אחר... אוי, רותם. צ'קלוף צ'וקלפת! אוריין, יש לי מישהי שממש רוצה.

אני אומר לכם, זה הלוקרים מאינפיניטי, ליאור מחזרה אותם. עמליה, בחייך. את מהירה.

אני לא שואל, ליבי. גרושקה בטח יבוא לעשות התנצלות מפוארת. אה, כזה דבר. זאת באמת בעיה קשה מאין כמוה. שעומר יבוא גם. עמליה משובשת לאחרונה.

גם כשהן בסטיות יש בעיות קשות. אנחנו יודעים.

ליאור, את ממחזרת מכדברא? את ממחזרת מכדברא? תתביישי לך. לירדן יש יד קטנה. פינה טורפת? לא יודע, זה נשמע מסוכן. עמליה, אני חושב שיש לך בעיה. הייתי רוצה פעם שעמליה תייעץ לעצמה. או שהיו עובדים עליה לייעץ לעצמה.

דבורית, אני אעזור לך, את תיראי מספיק מאוד בשבילו. אה, יש אנשים שמקשיבים להן. יפה.

אני לא אומר מספיק אבל ירדן יפה. רותם עוד חושבת שהוא בילת. המון חושבים שהוא בילת. לא אהבתי אותו. אתם אינכם זוג מן השמיים. נכון, אתם אמורים להיות אחים חורגים. כן, זה כבר מסוכן. בניגוד לסטיות של רועי. טוב, דניאל, נתראה בשקשוקה?

יכולת להשקיע יותר, גרושקה.

אחלה מוסר השכל.

לא, אנחנו חייבים לעמוד בזמנים. לא? אוווווווווווו. איזה חמודים הם. למרות שזה הורס את רותם והיא צריכה להיות צינית ועוקצנית.

בדיוק כמו שאמרתי, צריכה להיות עוקצנית. לא, זה יותר מתאים מקוטג' וריבה. עמליה אפילו לא מעוניינת במאימאיה.

אני יש לי יותר מדי לי בירן בימים האחרונים. חזרתי לחממה. הוא הבעיה? זה פותר המון. אני לא מבין, בן לא יכול לקבל רומן בעונה הבאה? עם מאי? סופסוף הוא מבין! איזה יופי. עבר זמן מאז וידוי האהבה ההוא, באולם גדול...

מאי מאחרת? אריאל כנראה חוגגת בעברי. נראה לי שנטע הייתה צרודה כשצילמה את זה. בעברית קוראים לזה משבר. ליבי! ליבי, הדלת! אבי אב הבית? בחייך.

היום יום ההולדת של אודי, אגב. ואוריין שכח ממנו. הוא התקטן, התקמצן, לא כיספף עליו. את צודקת, דבורית, אבל גם את לא רעה בכלל. נניח דבורית מגיעה אליך, אוריין. איך תגיב? לא. אתה תהיה אדיש. תגיד לה... אאוץ'. היופי שלך הורס אותי. אאוץ', רוצה שנשב מחובקים ונצפה יחד בהתאדות הכנרת? חמשוקה אגב זה שקשוקה עם חומוס.

מאיה בן מאיר? ממתי? והיא באמת נשמעת צרודה. דדש? לא ידעתי. כן, אז הכל בסדר בעולם כששתי ה... בנות הנחמדות... יחד שוב.

היא גם לא מנהלת, היא יועלת. אוף שימחעס יש לך? אוריין זה הומור. הוא כתב "תריאקי". תסתכלו. אה, הוא קרא לה בכף היד! קורע. אני אוהב אותם. גם את רותם וגרושקה, למרות שרותם צריכה להיות צינית.

מה עושים?

אוקיי, זה די נחמד. שואו מופרז. אבל יפה. לפחות הוא וידא שהיא שם בניגוד לגיא ומבורך. אתם יודעים שזה באמת ליבי כתב והלחין. איך כתבה ליאור ירון? עומליה חזרו, איזה יופי. אולי בעונה הבאה מאיה תמשיך להיות חברה של ליבי. אולי. ומאי תמצא את בן. נניח. אז אין בעיות. תגידו, כשיש צלצול כולם סתם ככה נוטשים אותם וחוזרים לענייניהם?​

שיר m

Well-known member
אחלה שיר, באמת באמת.

ליבי מושלמת ומגיע לה רק מישהו מושלם, אם ימצאו כזה.

למעלה