מה הבעיה 3- פרק 42

YossihNew

Well-known member
אז מי מייעצת לעמליה?

למה ליבי בצרות בגלל מאיה?

ואיזה מומחה למשולשי אהבה יסביר לעומר מה לעשות?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מה זה? שיעור כלכלת בית? אני לא מאמין. לא יכולתן להתייעץ עם האחות של מאי?

תרחיקו את זה ממאי אם היא תבוא במקרה. ותתחרפן. ליבי לא בדיוק בן אדם שיהיה הגיוני בנושא טעמים. תודה, רותם. וואו, מכה. אתם בטוחים שאמא של מאי לא באה במקרה ו... טוב, חבר'ה, זה לא אמין שהכנתם את כל העוגות האלה. מה זה?!

ולנוי התגעגעתי. אהובה. איכס! קטשופ. תודה נוי.

לא לפני שאלייזה שרה "ברד ירד בדרום ספרד". הילה, הילה. יעל ונועם לא היו עושות את זה. בעיקר לא נועם. הן קצת מוסרטות והכל אבל הן לא היו עושות את זה. מאיה! מאיפה צצת? אוי ואבוי.

מה חור כזה עושה בבחורה כזאת? לא, גרושקה, אל תשתה. היא לא מסוכנת! היא דבש.

חשוב לציין- לא גוזרים שיער של בן אדם או בת אדם ללא רשותו. גם אם אתה ספר חובב, אתה צריך באופן מפורש את הרשות של המסתפר. אל תסתכלו עליי, לי יש שיערות בלונדיניות שאספתי ל...

אמרתי לכם! על ונועם מוסרטות, אבל לא רעות.

עמליה לא איתכן? ליבי צריכה לישון אצל מאיה. מה הקטע עם הכתוביות? זמ"מ, זמ"מ.

אתם יודעים חבר'ה, אני הגעתי בבינג' החממה בדיוק לפרקים של איימי. והגעתי למסקנה שליבי בחממה בחר בחירות נוראיות לגבי השיער שלו. נוראיות.

בנוגע למה ששאלת, עמליה...

הנה. הנה. תשאלי אותו. נכון ליבי?

אוי, עמליה המסכנה. כן, ראינו איך הראש של עמליה טיפל בעניינים שלה בעבר.

כן, נו, זה לא כמו רובי בחממה או טדי בשכונה.

אז אל תדעו מה לעשות יחד!

למה לא אמרתם את זה לאלה לי כשהיה צריך?

אני חושב שמאיה מתגעגעת למאי. הילה, לא מילה. הילה. ליבמאיה לא נשמע יפה.

חפשה חפשה חפשה חפשה. יופי, עכשיו הכתבה נהרסה. לא זה לא, רותם. עמליה הייתה קולטת יותר מהר. למה להכניס?! למה?! ידעתי. תמיד ידעתי. אבל אתה קורא לגרושקה צ'קלפן? בן אלף צ'קלפנים ערומים וצוחקים? זה גס. טוב, עזוב, אפשר קרמבו חינם?

אני מניח שעמליה, כל פעם שהיא באה למישהו, הבן אדם חושב "שיט, מה עשיתי ומה היא גילתה עליי?!". בסדר, זאת לא סיבה להרוס לכולם.

בא לי שמאי תראה את ליבי ותגיע למסקנות. היא לא הודתה בפשע! לחלוטין, ליבס. לחלוטין.

נוי פותרת בעיה. וואו. ילדים? ליבי. ליבי באה.

כן, עדיף כנות. לא אוהב אותו. עמליה, את תחבקי אותו ועומר יראה? כי עומר מרגיש שעבדו עליו. אגב, אם העונה הגיע פושטק לאיים על עומליה, זה אומר שבעונה הבאה תבוא בחורה לאיים על עומליה!

והנה זה בא. ממש עכשיו. מה עשית, גרושקה?

לא, אל תגיד, עומר, תן לה. תן לה קודם. זה אף פעם לא רעיון טוב שהוא יתחיל.​

למעלה