לא היינו במשחקי כדור מסוכנים בפרק הקודם? אולי גנבת ממנו חברה?
עמליה, היית צריכה לעשות את זה מול כולם. כמו שמאי ומאיה עשו. אבל שבעונה הבאה הן יהיו חברות.
היא מאוהבת בו. זאת הסיבה. כן, ליבי לועסת לאט. כן, מאי שלנו. קרדית? אני פשוט נגד כדורגל באופן כללי. חדר בריחה של פיראטים זה בשלי. רגע, מה ליאן? מה קרה לנוי? ויש גם מחשבים שאפשר להרוס.
פוף כמו גילי רותפוף? עמליה פשוט גרמה לקוטנר לבכות כשניתחה לו את האישיות. ליבי, עם מי סגרת ומה? וכמה? ליבי, נראה לי שיצאת פראיירית.
ככה עושים את זה, הבנת עמליה? בנות, הבה נשלימה. בואו נאוורר את הרגשות, תוך כדי השמעת מוזיקת מעליות נעימה ולא מעצבנת. החוצה מיד ואל תחזרו בלי ההורים! מאיה וליבי זאת חברות מפתיעה.
נראה לי הוא יעשה משהו רע. הנושא האהוב עליך זה אתה? לאחרונה דניאל קצת דוש. טוב, הוא תמיד היה קצת. אבל העומר הזה נעלם פשוט.
שמתי לב לשמלה. אני יכול להיות בלש. יותר טוב ממך, רותם. רק ליבי משגיחה על המשרד לאחרונה. בגלל זה הנפילות. של המשרד. לא הנפילות.
אני חושב שאני צריך חדר זעם.
עם מי ליבי דיברה? אין אינגליש.
לא מתאים לך סגול. עדיף מלמרוח משחת נעליים על הפנים. ולבן.
ומעכשיו יקראו להן ליבימאיה.
ליבי, יש לקוח. גנבת לו בחורה? תודה, זה יכול להיות. הבנות עסוקות מדי.
ועכשיו דבורית תתחיל לבכות? מה את יודעת, שהיא ילדת מבחנה? טוב, היא מחבבת אותו פלוס. פלוס. פלוס פלוס. היא מודה, היא זאת שהצמידה אלייך את השלט "אני חמור".
כן, יצא לו, אדוני המלהק. איך אמר המנטור המוזיקלי שלך? צעד קטן לאדם, צעד גדול בשבילי.
עמליה כבר לא מקבלת את הרגעים שהיא קולטת מה קורה. עמליה כבר לא מקבלת את הרגעים שהיא קולטת מה קורה. אגב, עמליה, את יכולה ללכת לעומר. לא?
לא ערוך כמו שמאי ערכה, נכון?
העומר הזה ממש דביל לפעמים.
אוי, מאי הייתה מעצבנת הפרק. ומטורללת קצת.
מסכנה עמליה.