עוד אמה? די עם אמה. אה, קורונה.
למה היא בדיבייט אם יש לה פחד קהל? האוויר ברשותה, רותם. רמ"ל? אבל הלמ"ד זה ממעולה?
מאיה עכשיו תקווה שמאי לא הייתה קיימת. כמו שניקי ורוויתי. הן העלו טיקטוק על זה.
ואז יום אחד ירון וליאור יכתבו סדרה על בינה מלאכותית. אבל הכתוביות נהרסות מהאנגלית. אולי הוא לא חולה. אולי הוא הבעיה.
מאי מחזירה לה את מה שמאיה אמרה לה. חסרה לי פה עוגה שמאי תזרוק. נכון מאי?
אוריאן, תעשה לי פיתה קולדה. תגיד, אם אוכלים פה בעמידה זה יותר זול? רותם, די, תני להם פרטיות. תכף האיברים של גרושקה יהיו מאוד פרטיים. כל אחד יהיה במקום אחר.
תראיין את תמר מנעלמים, מה אתה פונה אליה? אה, כן דייט עכשיו?
אני חושב שגרושקה הסתבך... מניעעעעעעע. אוקיי. אהבה. זה יסבך אותה. חודשיים ושבוע? גרושקה. תחגוג שבעה חודשים, ארבע עשרה יום, שעתיים ושמונה וחצי דקות. באמת.
מה היא אוכלת ולאן הוא מדרדר אותה? הבנתי אגב מה זה מזכיר לי. אמה וג'וקי. קצת. לא, את לא נראית ככה. עמליה, אני חושב שאת מתחילה לפקשש בפתרון בעיות! בחייך. עד לא מזמן היינו משרד עם מאת אחוזי הצלחה! ולא מעט!
אמרתי לכם שהוא בעייתי. הנה המבט הזה. תמיד המבט הזה.
איך דנה יודעת לעשות כל דמות אחרת. ליבי שונה לגמרי ממילי. שלא לדבר על מה שעשתה במלון הוטל. בנות, אתן מפקירות את המשרד לליבי. ולא שזאת בעיה, יהיה מצחיק, אבל היא לא לפתרון בעיות. הגענו לדבר לעצמנו.
מעניין אם בסוף היא תרוץ למנוע ממנו לטוס. תכל'ס לא יצא שווה למאי, היא סילקה את עמליה אבל היא לא תחליף אותה. זאת חריקה של חלון! אה, מטקות.
איך הוא התחיל להשתעל ישר כששמע אותה. אין שום קורונה?! לא ידעתי. הוא עוקב אחריה? לא נחמד.
פאול, פאול. יותר מדי משחקי כדורסל יש לי בסדרות לאחרונה. תשמעו, שניהם יודעים להיות בבונים ממש כשהם רוצים.
גם כשעצובים הולכים לים. סיפור קצת עצוב.
וואי, מאי מנותקת. לא נראה לי שעומר רוצה לחזור אליה. עומר, תביא לה עוגה שתזרוק.
דברים מסתבכים.