מה הבעיה 3- פרק 39

YossihNew

Well-known member
אז איזה מפגש חשוב יהיה לעומר?

למה רותם כועסת?

ואיך התוכנית של גרושקה תתקדם?​

YossihNew

Well-known member
המלהק מספר אחת. אני רק שאלה- אני אמור להתלהב שהוא ליהק את נעה ריי לאינפיניטי? ואת נועה אסטנג'לוב גם לדרימארס וגם לאו בוי וגם לבלקספייס? אפילו את שמרית? אה, אדוני המלהק, אתה מדרדר את השיח כשאתה אומר שהוא חתיך. לה גווארדיה? איימי, אה? כן, תזמין לו המבורגר.

זה היה לא-דייט. ליבי עצובה על הנמלה, מה? טוב, כולנו תמרי. אני רואה יותר מדי את ליבי לאחרונה. הייתה במלון הוטל 2. אני אבל מחכה לעדי צמח. פספסתי את הסצנה הראשונה? אוף, המלחמה הזאת. יש דוגמאות.

מי כתב את הספרים האלה? אה, מגי. אוריין ישבר מהר. רותם, הוא לא בילת.

שמאלה ת'צלם. שמאלה ת'צלם. ת'צלם שמאלה. מה טאצ' אפ לגרושקה? הוא לא מצטלם! גרושקה, אתה תהרוס את זה. אני חושב שיש לנו פה שטינקר במזנון.

ליבי, אני בדיוק חשבתי על השיר! איזה קטע! אני כדברא, עוד יש לי את זה. אל תשכחי שהיא גרה בקדימהההההההההה ולא באחורהההההההההה. בסדר, אבל אחרי שהן פתרו את התעלומה... נו... הוא קרא לו סוני?

נראים דווקא קרובים יחסית.

גם אביעד מופיע הרבה. כן, דבורית שולטת על הסוגרים. וואו, בסוף הגיעו מלא אנשים לקיוסק. רותם ממש נוטה להגיד כמה אנשים בילת.

היא לא יודעת לעשות גשר. נכון? אה, אז אולי תבדקו מה יובל שמה על הפרצוף. חיוך וכו'. שוב לא פתרתן כלום! ליבי, מה עם ראשי תיבות?

כן, הוא מבין בזה. נפגשים יותר מדי.

דבורית! מה עשית ביום רביעי בין רבע לשלוש לשתיים ארבעים וחמש?! יוגורט עם חיידקים ידידותיים שאוריין יצר? כן, זה זוג שאני מוכן לספוג. וגם עם אודי, אגב. כשלאודי יש שפם. מה גל עושה בדיוק...? את מאשימה אותה על לא עוול בכפתה!

מסכן עומר. מאוד.

היא לא רוצה? אוי. חבל. למרות שהיא קצת בילת. אני לא יודע, נראה לי שמאז שמאיה עזבה אנחנו קצת במצב פחות טוב. מבחינת פתרון בעיות.

ליבס? ממתי היא ליבס בשבילך? האמת כן, מאיה, המשרד במצב קשה. אוי, מאי זה עוד יותר נורא. זה מאי ועמליה. מאי, אם את רוצה להפתיע- אז אל תחגגי לו ביום שלו. זה הכי לא מפתיע לחגוג ביום שלו.

איכס, סושי. עומר המסכן. מאוד. למה מוכר לי הטקסט? כאילו שמעתי אותו במלא סדרות?

זה רק בגלל שמאיה עזבה. הוא מבלבל אותה. הו. תלוי את מי אתה שואל אם זה עובד. עמליה המסכנה.​

שיר m

Well-known member
שוב עשיתי את הטעות של לראות פרק לפני השינה ועכשיו עצוב לי מדי :-(

למעלה