מה הבעיה 3- פרק 38

YossihNew

Well-known member
אז האם מאיה תבין שמאי לא פרשה?

לאיזו פגישה עומר מזמין את עמליה?

ומי בא היום לביקור?

YossihNew

Well-known member
היא הייתה עסוקה עם הקבוצה. שתי הקבוצות. והקבוצה גם בדרך למשחק חוץ בשבוע הבא (חכו חכו לשבוע הבא!). וזאת גילי, נכון?

בסדר, שתיהן רעות. למה, רותם, היא תעזוב אתכן...

אוי לא. שלוםםםםםםםםםםם נעמההההההההההה. טוב, שווה שמאיה תהיה פה רק כדי לקרוע אותנו. ביייייייי נעמהההההההההה.

לא הבנתייייייייייי. למה להתאבסס על משהו שהוא לא רלוונטיייייייייי... נכון, דבורית המציאה. אה, האבא הרוקר המלהק.

רגע, אבל על מה היא ומאי מדברות בכלל לאחרונה?

אני מזכיר שהם יכולים להיות אחים חורגים ואני קצת נגד זה. למרות שתמרי ממש כועסת בקלות העונה. לא-דייט? מייצרים את זה בסין?

נכון, רושם מצוין. נכון, הוא הפליץ בעונה שעברה... לא, לא, רותם... היא תגיע למשרד שלו...

כן, כן, הפרצוף שלה. רותם הצליחה את זה יפה.

קריוקי שירים של שחר טבוך?

של ליבי והשאר? לא, לא, ליבי.

כן, הם עדיין שכנים.

זה עדיף על ההוא שחזר מעזה והקשיב לכל הסיפור שלה (שלגמרי היה קשור לדני ורפאל). אם שיר לא אוהבת את דניאל, שתיזהר למה הוא מגיע לשקשוקה הרי. גויאבה?

מצחיק זה. אבל אוריין, אתה בפירוש ביקשת מלפפון. או מטאטא. רותם, לא להתעמת איתו. שוש המזכירה זאת מירב פלדמן רק מבוגרת יותר? את סיפור, רותם.

אבל רגע! זה העיצוב של מאיה? עוד פעם היא מאחרת. כל הזמן.

לא, ליבי, את חדההההההה! את מושחזת! את כמו חרב נינג'ה! אנחנו יוצאים לסיורררררררר בשטחחחחחחחחח!

אה, אני חושב שצריך לערוך חקירת שתי ובוקר. זה קרה בין רבע לשלוש לשתיים ארבעים וחמש? אה. צ'קלוף צ'יקלפת! רגע, מי... לא משנה. אבל מה שרותם לא תבין, זה שעשינו עליה קטע באבו אבוה בריבוע!

הפתרון לבעיה ברור. תביאו לה שעון. או טבלה.

היא נהרסה מאז גרושקה. תאמינו לי. מה יש להגיד לבאולינג?​

שיר m

Well-known member
לא. אוהבת . את. דניאל.

ולמה עומר לא פוגש את תמרי בחדר מדרגות?! נו כברררר

למעלה