מה הבעיה 3- פרק 37

YossihNew

Well-known member
אז האם מאיה מבינה רמזים?

איך יתקדם לעמליה עם דניאל?

ואיזה סוד ליבי מגלה?

YossihNew

Well-known member
שלום הבן של אוהד. איפה הימים שהצטלמתי עם אבא שלו... לפני כמה חודשים.

מה זה, זה נורא יותר ממה ששרו על אביגיל בכדברא. אין מצב שמאי-מאיה ישירו את זה לעמליה?

נכון, בהחלט. מאיה פשוט מהצד השני, זאת הבעיה. וזה כמו השיר של לי בירן. יש אנשים שעמליה לא מכירה? זה נורא. נורא. מאיה הורסת את כל הווייב. לא, לא, זה מה הבעיה, לא מי הבעיה. ושתדעו שהכל נהרס אחרי שעמליה לא פתרה את הבעיה של אתמול. אפשר להתלבט כל הפגרה של העונות. אולי נזמין את לי בירן שיסביר! מאיה, מרובע זה גיי, אמרתי לך.

מי דואג לך? הוא קצת... אה...

ממש שיחקו למשחק של מאי. דוחי? מה, ירד עוקב?

את לא צריכה ללכת, רותם? לא, ליבי, זה הפרק הקודם. אפשר גם לגלגל קובייה. יותר טוב. מצד שני, הוא פשוט לא רוצה. זה הכל. נכון? איך הן עומדות בסצנה הזאת? המבורגר. קיץ. חתול. בן אדם לא החלטי. ירוק. לא סובל אדום.

מצוין, רותם. אפשר. וואו, הבחור יכול להיות שידוך נהדר לליאור מסקיי. מלוח ובריכה. רגל כי אין לי אופניים. תנ"ך. אה, סליחה, מאיה.

כן, כן... זה קצת מנצל... לא כמו עם ההוא האוטיסט. רותם יכולה להיות כיפית וקלילה. מה יותר פאן וקליל מתוכנית קדימה? אפילו בטבלה.

גם דבורית הייתה פעם עיתונאית חוקרת. אח, הימים.

תמרי נראית סובלת. התרגלה למבצר, אה? תמרי נורא סובלת העונה. כן, כן, אבל זה מרגיש יותר כמו שיר של אוג. זה מזכיר לי שפעם אקס של מישהי בסדרה כתב שיר ממש ממש ממש מעליב עליה וזה הפך ללהיט. או שליהי טולדנו עשתה את זה לטליה. גם.

חבל"ז שש"ב. טים עומר. מעניין מה היא בחממה. הנה, עמליה מבינה. לפי המבט שלו שם. נכון?

גלגול קובייה, חברים. מה? מה פתאום? (אמר האליל של אבא) אוי, זה העניין? תראה, זה אומר שאתה צריך להקשיב לעוזי חיטמן. נכון? תעמוד על... נו... כן, אתם בכיתה ט', הגוף שלכם לא סגור על עצמו.

לעמליה יש כוח על. רעיון נחמד, ליבי. עם מה? מה? טוב, בנות, יש לכן בעיה. תפתרו את זה. אבל רותם, את תמיד עצובה עייפה ועצבנית. אוי לא.

אוי, חמודים. בעיקר רותם. אבל אילנה דיין עוד דקה תשוב. אה, נכון, זה היגיון מהיאבקות בכלל.

נו, ליבי, בחייך. ומה היא אמרה? סליחה.​

שיר m

Well-known member
טוב לראות אותך תמרי, אני מזכירה לך שאת מחזירה את עומר. כן, את. קדימה.

למעלה