מה הבעיה 3- פרק 35

YossihNew

Well-known member
אז איזה טריק רותם עושה לעמליה?

מה עמליה גילתה ממאי?

ואיזו ילדה חמודה צריכה עזרה היום?

YossihNew

Well-known member
זה בסדר, תגידי להם שאם לא, את תיסעי באופנוע. לא? לא?

הו! שלום לך! לא זיהיתי אותך בלי השמלה.

המון זמן עד שרואים את הבנות. ובינתיים רק ליבי.

ומה היא אמרה לך? ומה את אומרת? לא, לא מרחם על מאיה.

יופי רותם. נורא בוגר. טבלה! זה כמובן דבר מאוד נכון וצודק. אבל... אבל רותם, זאת... זאת בקושי טבלה... זה בקושי טבל! וכן, חשבת ככה. די כבר עם המשמעות לחיים! היא גנבה ממך ריקוד! לא, לא, בדרך כלל שי מושלמת. רגע, היא גם נוסעת על אופנוע? כי אם לא הכל בסדר.

אתה בילת. הוא כבר לא בילת? זה אחרי העבודה המאומצת של רותם וגרושקה בעונה שעברה. נכון? למה את לא יכולה?

למה המבטא שלו בולט? מאיה, לא הבנתי. למה להתאבסס על משהו שהוא לא רלוונטי? היא העתיקה ריקוד! די כבר לרחם עליה! נו בחייאת! לא. שלוש חברות לא תמיד מסתדרות. אין ארבע חברות. זה לא טוב. מרובע זה גיי.

זה בטח השניצל של אוריין. תגמרי את השניצל ותחזרי.

ליבי מסכנה, נשארה לבד כדי למנוע את הכל והיא בסוף תואשם. נכון? אה, זה אתגר? אתגר טיקטוק?

היי, יו"ד. כן, כן, טריק מטופש. ג'ובה לא אותו דבר מאז שחברה שלו בחרה בי. לי. לא ליבי.

אבל זה לא נכון. עמליה, יופי לראות אותך מקרוב. לא בלתי חכמה. לא לא לא... חכמה לא.

דניאל הזה לא מרפה. אבל נחמד. אבל לא מרפה.

איזה יופי זה פריימים שעם שתי השחקניות יש לי תמונה. נכון? לקחה לך את האף?

אוי לא. מאיה סולקה מההיפ הופ לאחר שהיא העתיקה ממך.

שי, מה קרה לאף שלך? הגיע הזמן שמישהי תחשוד כבר. בעיקר שי, שיש לה עיניים יפהפיות וירוקות. רותם לא מוזרה. כל כך. אה, זה הכל? רגע, היא נותנת עצות? עמליה, יש לך מתחרה. צריך להקים משרד מתחרה לפרק אחד.

ושי מספיקה מאוד. גם את סבירה, ליבי. גרושקה. היי. מה אכפת לך, עמליה, אנשים מתים על תאונות.

האבא ששיר אוהבת. נכון, איילת אחלה. רק מה הפער בגילים?

לי בירן מאוד מבין אותך. תאמין לי. גם הוא כתב שיר. קוראים לזה משבר. אוי, עמליה...​

למעלה