מה הבעיה 3- פרק 34

YossihNew

Well-known member
אז מה עמליה תגיד לאמא שלה?

איזו הפתעה דניאל מכין לכולנו?

ואיך מאי תפתיע?

YossihNew

Well-known member
כן, הם זוג חמוד. כסף? מסחרת את העניין. חזרנו לבעיות. כיף.

מה שדריה אומרת, לא? לא, ליבי. זה מאוד לא חוקי. אולי הוא מתקלח הרבה. טוב, עזבי, עמליה. הבחור מהפרק הראשון- יש לו חבר שהוא מסביר לו עלייך?

כן, ראינו את ההצצה. כן, זה לא... לא מצחיק. זאת ג'ודי ניר מוזס. גם לי יש. איך יודעים שדרקולה הומו? איך? כי הוא יצא מהארון קבורה! לא אישי, צחי. נכון, אבל ליבי, לא קוראים לו נהוראי. ליהי לוגסי. זה שילוב בין ליהי טולדנו לנועם לוגסי. תזמין אותה להצגה, אני אמליץ.

כן, גם זאת הייתה הצצה. וואו, תבדקי את זה, מאיה. לא הבנתי, ליבי מתנצלת בפני מאיה? זה קצת לא נכון.

ההההה! תיפרד ממנה מיד! מיד! ילדה רעה!

נכון, תראו לאיזה הצעות הכניסותם אותו! פסטה זה תחביב. מכבי חיפה. מצד שני...

תראה, מכבי חיפה מעלה אותה. אבל תיאטרון?! זה שהיא לא אוהבת... עומר דהן?! וואלה, יש שחקן כדורגל כזה בחיפה. הוא גדל במגדל העמק. שזה לא מקום מתאים בכלל לכדורגל, אתם יודעים, מה כבר יש במגדל העמק... חבל שעמליה לא התעצבנה מהשם של עומר.

תראו, כל פעם כשליבי או רותם מדברות פתאום עם מישהי, התלמידה צריכה לחשוד שהזמינו עבודה. לא? זה ברור ש... לא קיי-פופ, זה של תומי.

לא נראה לי שזה יקרה. לא נראה לי. לפעמים מאיה משפיטה את מאי וזה מוזר.

תראו, אי אפשר שהיא תחזור לעומר, כי אז כשהוא יכתוב בית שני, הוא יהיה שמח והוא לא יוכל לכתוב. אה, וג'ובה, אני מצטער, התכוונו לספר לך, אבל אני וחברה שלך ביחד עכשיו. מת עליה. היא חיבקה אותי. אל תתמרמר. יהיה בסדר.

עמליה לא רוצה את זה. מסכנה.

כדורשת? לא כדורעף? אוי, עמליה.

אה, שכחתי שיהיה ביניהן ויכוח על זה. טוב, מה אתם רוצים, מאיה דפקה את עצמה... לא שמאי כזאת קדושה... אבל אתם יודעים.

את מושלמת. אוקיי, חברה לשעבר של ג'ובה מושלמת. אבל מי ברמה שלה? ליבי, את צריכה ללמוד לבשל נורמלי. מה הייתה תוכנית סי...? נכון, ליבי. עמליה נכנסת לזון. תוכנית איי לאיי-ליסט. רמת איי.

ליהי צריכה לחשוד. עוד פעם, השלוש מדברות איתה, היא אמורה להבין שיש בעיה. רגע, אז איך אתם זוג בלי... טוב, הם ילדים. בסדרות זה לא קורה מה... טוב, בסדר, באשמורת ספציפית הייתה תקופה ש... טוב, 11 פרקים זה... חברים של אמא של עמליה היו... אני אשתוק.

חבלזשש"ב, ליבי. אמרת!

כן, היא נלחצה. וואו. לא מלחיץ בכלל.​

שיר m

Well-known member
לא אוהבת את דניאל.

מגיע למאי הבור הזה שהיא קפצה אליו.

למעלה