מה הבעיה 2- פרק 27

YossihNew

Well-known member
אז איך מאי תתקרב לעומר?

האם המתנות של עמליה עבדו?

ולמה ליבי שוב ילר"ם?

YossihNew

Well-known member
מה זה, לארפ? נהוראי! נהרס הלארפ. איפה גרושקה? הכי מתאים לו לארפ.

השמחות. אגב שמחות- היום שאלו את ירדן ויונתן איך הם היו קוראים לעצמם בסגנון ליביאנה. התבלבלו, אבל לירדן היה שם מושלם לזוג הסדרתי. עומליה! אני מתרגש כמו כשרותם גילתה שעומאי תפס. מעניין מי הביא להן. מה עמליה קיבלה אגב? אני לא חושב שהיא קיבלה משהו בכלל. בניגוד לדניאל.

כן. יש יותר מדי. כן, אדוני? רותם, בושי לך. החנונים זה מהסדרתיים. לארפ. לייב אקשן רול פליי. אני רואה בעיה. אתה הבעיה. תראי, עמליה. את צריכה בעצם לגלגל גלגול חוכמה. כמה חוכמה יש לך? המון. אז בונוס. ליבי הכי גנבת. ויש הבדל בין מכשף לאשף.

חמודים. כן, סוג של פחות טובה. זה קשה במקרה של עמליה. אבל מול נוי... לא, אנחנו לא יכולים להבין אותו! אשף, נהוראי. ברור שלא נמאס לו מהמשחק. איך אפשר? איפה הוגו כשצריך אותו?

הן סקיביות. שזה מהארי פוטר. למה אני חש שגרושקה קשור למשחק?

אבל לזרוק? ועוד קרוב? התגובה של עמליה.

ולמה לא שיחקת יותר, בוגד?

גם יורדים על היסטוריה, גם על D&D... לא היום שלי. ליבי לא יכולה לתת לה את העמוד של האקדמיה ללשון? אגב, העלילה הזאת הייתה פעם בהאנה מונטנה. היא למדה שמות עצמות בריקוד. זה שמאיה רוקדת לכוריאוגרפיה של ליבי זה כבר מוזר.

מאי, את מריירת. מאי כשהיא חמודה סבבה. חבל שהיא לא באמת חמודה. מתי בן ומאי יהיו יחד?

אבל מי היו הגמדים? לאאאאאאאאאאאא. ממש לא. שלילה כפולה. אתה לא לא לא חנון לא.

בוחשת. אבל השועלים זה לא שם מסחרי.

מה חנוני פה? יופי עמליה.

בגלל בחורה?! תתבייש לך. כן, היא עקבה אחריך.

מי מבין, מה מבין.

תודה, עמליה. את חננה ואנחנו אוהבים אותך. מה זה פה, היי סקול מיוזקל? מי אתה באמת! כמעט כמו בשיר של ההוא. כן, נשמע שיש לעמליה ניסיון.

מעתיקים מעמליה. זה לא עובד במציאות. והתגובות של מאי.

נהוראי זה שם יפה, נכון, ליבי? אה, זה בדיוק כמו נוי. כן, החנונים הכי...

מצד שני הם עדיין שכנים. זה פחות עובד. ועמליה לא מבינה שמאי מנסה לבחוש? מה שהיה צריך לקרות. תודעת טיימרים. לא כיף. בכלל.

באמת בסוף תמרי תחזיר ביניהם. אני בוכה עם עמליה.​

שיר m

Well-known member
די נו למה אני עושה את זה לעצמי הייתי צריכה לראות את הפרק מחר
הם שוברים את הלב כל פעם מחדש

אין על ליבי בעולם

למעלה