אתה רואה, רועי? ריצה זה לא תמיד טוב.
ידעתי. אני ידעתי. לא שגרושקה מנגן על קרן יער. שזה הדאבל דייט. אבל הפיצה נראית מעולה. אני מכיר דורון מהדרום. לא עבד. אולי היה צריך להביא את ליבי לדייט. אבל לליבי אין חברררררררררר. לא, זה יפגע בך. אני רק מזכיר שזה האפקט של לצפות בטלוויזיה ולא באולם ענק.
אבקת טלק על הפנים. היי, היי, רותם... המכשפה המרשעת סבבה. אני יודע מי פתח עין. במקרה לקחתם חיים מאדם בשם חיים? הכול בראש, אה. או הקול בראש. אה. עכשיו הבנתי מאיפה נוי... בדיוק, רותם.
אתם יודעים שאני אוהב את נטע מפרשנת דברים ועלילות. כמו אצל הגרי. למה דניאל נשמע קצת כמו הגרוש של אימא שלו? שמע, עומר, זאת הבעיה שלך. זה פאק שלך שם.
בוא'נה, אלה הלוקרים של אינפיניטי. בסוף הם יהיו ביחד. כן, ההתחלה. עומאי. השועלים זה שם מאוד לא מסחרי. מאוד. לא, זה ימים חולפים... לא משנה, מאי.
לא הבנתי זה משפט של מאי-מאיה. יאללה, אפשר לחשוב. גם הדניאל הזה, אימא שלו שונאת את השיר שנכתב עליה. גם אותו פינו?
לזה הביאו את שני? אוקיי. לי לא אכפת. אני מאמין. לא פלא שהמשפחה הזאת... מושלמת. זה היה השיר של הישרדות. מה זה... הט"ב... אני מאמין לשני. גיתית.
לא נכון, מתי?
אני גם מאמין לנוי. מצד שני אין גם טורבו טיים שמבגר אותך לנלי תגר, או מזוודה שמחזירה בזמן.
היא אכן חמודה.
צחי פורטל?! מתאמן שם?! לא יכול להיות. אני חייב לשאול מי זה. נועם ויעל תמיד מזכירות צחי פורטל. זה לא מקל עלינו, ליבי. תגידו, הן לומדות לפעמים?
אח, הימים של שעה חמישית. לעמליה יש טריקים מגניבים. אוי לא, עוד ספורטאי שאבא לחץ עליו. אתה לא יכול לפנות לקים בן שמעון?
מקום שני זה לא אני. מקום שלישי הוא קצת טיפשי.
כן, כן. נוי פגשה אותך? אחלה, לך תאכיל את נבו.
אנחנו מצפים ממך, ליבי. הנה זה בא.