מה הבעיה שלכם

LadyG

New member
לי באופן אישי אין שום בעיה עם קורט

קוביין להיפך, חלק משיריו במיוחד הדיכאוניים חביב עלי במיוחד. מכיוון שהפורום הוא בהגדרה פורום אגדות רוק וגם אריק קלפטון טרם השלים את כל בחינות הקבלה לפורום, אז קח הכל בחיוך ואם אתה אוהב את קורט קוביין אז אחלה ...וזרום עם זה.

ganooov

New member
אז ככה: ../images/Emo13.gif

א. הוא היה חרא של בנאדם. ב. יש פורום נירוונה, אין פורום לד זפ, קניידעלך, או פורום האדמו"ר מוהר"ר קלפטון. ג. יש פורום גראנג´. ד. הרבה מאוד דברים חוץ מזה. ה. הוא לא מגרד את הנעל של הרבה אומנים אחרים. ו. אני שונא אותו. ז. אני שומע נירוונה - אבל אל תגלה לאפ´חד. תחפש בפורום ותמצא הרבה דברים, בכל מקרה: רוק הוא לא, וגם לא אגדה.

חח ז באמת נכון ?

ואני מסכים עם כל השאר. יש לי שאלה הסקס פיסטלס נחשבים פה ? הגמד

ganooov

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

למיטב זיכרוני ירדו עליהם פה באיזה שירשור, תחפש ותראה.

Grimble Grumble

New member
הסקס פיסטולס

בהחלט אגדת רוק אדירה אריק קלפטון גם אגדת רוק וועדות קבלה יכולות למ**ץ לי
ד"א, גם קורט קוביין עשה רוק, והשפעתו על עולם הרוק גבוהה אפילו יותר מזאת של קניידעלך החביב

DrunkGoat

New member
רגע רגע..

אני לא איזה גרופי של נירוונה, אבל באמת הגזמת. הוא חרא של בנאדם? למה? בגלל שהוא לא פלצני מספיק? בגלל שהוא לא פרוגרסיבי מספיק? בגלל שהוא מנגן רק 5-6 אקורדים כל השיר? בגלל שהסולו הכי מוצלח שלו הוא בעצם התווים של השירה? חוצמזה, יש פורום רוק ומטאל, יש גם פורום פאנק, יש גם פורום רוק מתקדם, ויש גם פורום רוק אלטרנטיבי... אז בעצם, על מה נשאר לך לדבר כאן? בכל מקרה, קורט קוביין הוא אגדת רוק. אולי אתה לא אוהב את זה, אולי אתה לא מסכים עם זה - אבל, לא אתה קובע. (ושוב, אני לא גרופי של נירוונה)

הוא באמת אגדת רוק אבל

הוא באמת היה חרא של בנאדם. הוא היה כולה ג´אנקי ששר על בעיות לגיטימיות של נוער בגיל ההתבגרות. ביג דיל. הגמד

DrunkGoat

New member
...

הוא שר על הבעיות שלו.. הוא באמת לא כזה מיוחד, כל אחד יכול לשיר על בעיות כאלה, אבל כנראה שהוא עשה את זה בצורה טובה יותר...

Jam Head

New member
שמע.....

אני לא מחשיב אותו לגאון כי הוא לא היה.... אבל הוא היה סופר מוכשר , הוא ידע לבטא בצורה מצוינת את הרגשות שלו וזה למה שהליריקה של ניוורנה והאווירה שהשירים שלהם יצרו הפכו אותה ללהקה מאוד מצליחה.. לא יכולת הנגינה הגרועה של קורט ושאר חבריי הלהקה , מה לעשות שהוא דיבר וכתב מהלב זה נגע בהרבה מאוד אמריקאים באותה תקופה . זה בדרך כלל מה שהופך אנשים לכוכבים או למוצלחים שהם מצליחים לגעת בדעות או רגשות של קבוצות מסוימות. באותה תקופה הנוער האמירקאי היה בדיכאון והתרופה שלו הייתה גראנג´ בניצוחה של נירוונה.

למעלה