אה. את מאוהבת בבחור מהמשחק? הבנתי. זה לא מיכאל מושונוב, כן? לכי תדעי.
הנה, נכון שאת מבינה, דבורית? אצלנו אומרים בת עם בת, בן עם בן, ברבי עם ברבי וקן עם קן. איפתח אל באב? לא כדאי. רק אם נזהרים. מבלבל. היית עם מייקל לואיס. דני, אה? את מתכוונת ללירון. הם היו זוג מאוד חמוד. כן, בואו נחליף והיא תרקוד איתו בתור הגבר. חתואל לא עסוק בתור עורך דין? לא, זה נשמע לי הגיוני. ירון כתב לזום. בית שחי, בית שחי. אילן ניהל בצפר יותר טוב בתחום הזה.
כן, זה סיפור אהבה על חתואל והגר. סליחה. יולי מוכרת לי. בטח מפרסומת או משהו... היא מוכרת... דבורית יכולה לעזור לך, היא הייתה שם. ליבי יודעת, השאלה למה. רותם לא תרגיש שום דבר כזה ובטח לא לגרושקה. הו. הנה.
ככה אמרתי. אני גאון. איכס, גרושקה, בחייאת. אוקיי, היא מתאהבת בו. מוזר. ואת מה? זה כן. לקשור שרוכים זה כישרון נפלא. אני למשל לא יודע.
כן, הבהלתן אותה. אנחנו עוד בזה, הבנתי. תעופי הכי גבוה שאפשר, כמו בשיר של ההיא. מעניין מה התכנון של ליבי?
אבל מה הסוף, ליבי? תוכנית נהדרת, חוץ מזה ששילבת בין אנה זק לאלה לי?
אוקיי, לא רע. לוח. אה, הוא צמחוני.
איך הגעתם לאופניים ושיער חום?
גם יש את הקול שלו. אמרנו להפסיק להציק לאחות הגדולה. בטח, תפוח וקוטג'. ככתוב, שתתחדש עלינו שנה לבנה וביתית. אחרת היא תשלח עליו את ברגדון.
קוטנר חייב לה. המתעטש הזה. אה, עוד פעם רעשים. הבנתי. אופניים? אה, לא. צודקים. חמודים. בפוזה מסוימת עמליה ממש דומה לאמה. רק קטנה.
ידעתי שזה רשימה! ידעתי!
אני מתגעגע לטליה. אה, זה ההוא.
זה הכי הגיוני. לא? ברור. גם אני כזה! ליבס, ליבס, זה לא כזה. מצד שני, יש שאמרו שבלייז זאביני הוא בת. ושאני לא אדבר על הרמיוני השחורה!
אה! זאת ההיא שניצחה את... אה. אוקיי. סליחה. אבל היא עדיין מוכרת. לא? אה, יפה, עמליה. את מה זה מגניבה.
כן, כן, אני הבנתי שלשם זה הולך. תגידו, זה כמו האינטרקום של רוחמה שספי קורא לה ממרחק של כמה מטרים?
היא רוצה לאכול משהו. נכון, ליבס? אני אוהב אותך, ליבי. בנות, אתן בכיתה ח'. זה יבוא עם הזמן. עמליה, את ממש מבינה. מתמצאת. היא גאונה.
אופס.