זאת הבעיה? מישהו אלרגי לכלב?
אה, הבגרות בלשון. לא, היא הגיעה בי"ב. רותם, תהיי יותר שירותית. גם ליבי יפה ומתוקה וחכמה ומטורללת. אה, א. קוטנר? לא י. קוטנר?
אני יכול להמליץ לך על סדרה, רותם. כן, כולנו צריכים כלבה. לכל משרד יש כלבה. מתאים לה, מתאים לה. מאיה, די עם זה. זה לא יעבוד.
היי. מלא טיימרים היום. הטיימרים נהיים הורים. גם ידידיה. הוצאת את הגרעינים מהצלפים, כן? כן? אנה? איילת? לא, עוד פעם מוח של קוף. אפרת לא כל כך הזדקנה. יופי, תמרי. את עדיין משקרת. כן, נחשב. היא עדיין לא מעצבנת כמו שאת היית בגילה.
מסכנה מליו. כזאת מתוקה. נבוא, נבוא.
הבוהן של ליבי עצלה. לא צריך כל כך הרבה... אני עד עכשיו שר את השיר הזה. השועלים זה לא שם מסחרי. זה שם של סדרה כושלת. אגב סדרות, רותם...
רק ליבי, רק ליבי, כל הזמן ליבי. לא שאכפת לי, אבל... ליבי תראה לה מה זה. להן. לכולן. לכולם.
איפה הימים של הלוקרים של אסף... ליבי אוכלת כמה דברים. יש לכן כיף דבילי! אה... מדהים!
אל תדאגי, הוא לא שומע כלום. הוא מפחד שישפכו לו קפה על הקונסולה. בעברית קוראים לזה ליבי ניתקה כבל. שמת לו פרווה על הקונסולה! שמת לו פרווה על הקונסולה! פעם הייתי בהצגה ליד העמדה של הסאונד. היה מושלם, מרתק. אה. בן חולה. אתם יודעים, בא לי מפגש בין יונתן לאילון. ההוא מכראמל מול ההוא שנוצר בידי הסופרת של כראמל. לא? חבל, חבר'ה.
ליבי מפחדת מדלתות מסתובבות? עדיף על פחד מפחים. נו, ברור, הוא כועס על זה שלך הביאו. גם אני בשוק שלא דלוקים על ליבי.
יפה. נשחק.
אז א'... מה הולך איתך? עמליה כזאת חוקרת. מגניבה. אולי צריך שהיא תטפל בנושאים חשובים יותר. ועמליה לומדת גם על עצמה. אבל תכף גם סודה יתגלה.
נכון, ליבי. למרות שכולנו מקנאים. אוי לא. לא עוד פעם. עמליה, בחייאת. אל תמליצי על זה. לא, לא גרושקה!!!!!!!!!!!
קחי את הזמן אמרה הטיימרית. אוי.
עמליה, כל עוד לא ראית עורב שחור בחלום, הכול בסדר. הכול בסדר! שלוש בלילה ותמרי ממש אנרגטית. בנות, לישון!