מה הבעיה- פרק 6

YossihNew

Well-known member
אז איך מאי ומאיה יסלקו את ליבי מההיפ הופ?

למה החברה של קרני מתחמקת ממנה?

והאם עמליה לא תתבלבל מעומר?

YossihNew

Well-known member
מי את, גברתי? את קרני? נקסט?

קצת נמאס לי מהשיר הזה. אני מעדיף כשנופר שרה אותו מול חדוה עמרני. השוו את שנת 2023 לריקוד של ליבי. לא נראה לי. בואו, היא רוקדת כמו נועה קירל. מוזר לי. הייתי בטוח שמאי המנהיגה ולא מאיה. והיא נראית פה פתאום... בהאפי האפי ג'וי ג'וי מומנט.

ליבי? את הרגע קפצת ל... לא משנה. כן, גם שלי חשבה את זה. זה לא דייט, אומרים לכם. אני מעדיף את גרושקה שלנו. יותר נחמד. זה יתפוצץ עוד ארבעה פרקים. אולי עוד שניים.

כמו שיש שמועה שאני ויפית אסולין חגגנו ביחד ביום הולדת של שמרית. להיעלם, להיעלם, תשאלו את ירון... נעלמים... כן, מסכנה עמליה. מה? יש בעיה עם החוג?

נראה לי, ככה. היי, אילון. שלום לך. עליך יש שמועות. עם נועה. חשבתי שמאי המנהיגה... מוזר...

מב"ג, מב"ג. ואני אומר לך- YYY. כלומר... וואי וואי וואי. מה סכנה, רותם... לא אמין, ליבי.

היא לא בבית. אולי היא... עושה... ספורט. הוי, הבושה.

יופי, עמליה. יופי. לא, זה מידע ידוע לכל. ואם ביום שלישי לא בא לך? אוי ואבוי. היא באמת עושה ספורט! אני מבין בושה.

נו? זאת הבושה. היא עושה ספורט. בושה. אני מסכים, ליבי. לא, עמליה, לא הבנת. כאילו, לא שאני לא מבין למה תחשבי את זה, אבל גם את יחסית... אתן נהדרות. בטח יריבה של קרני. נכון, ליבי. לברוח, לברוח. תברחי!!!!!!!!!! אני גאה בך, ליבס. לא נפלת. לא, רותם, אל תתחילי לנחס. לכי תדעי מה יקרה השנה.

לא, אתה לא הגרושקה הנכון! בבקשה אל תתערבו גם על זה. לא לא לא. לא... לא! אמרתי לא!!!!!!!!!!!!!!! כן, אני זיהיתי. לצערי. הללויה של לאונרד כהן? עם כל הבתים...?

מסכנה עמליה. זה כל מה שיש? זה קצת... פחות... אוקיי. היא לא בסדר.

אז בן ומאיה ישבו ביחד בלי להרוג אחד את השנייה? נכון, אנחנו בהאפי האפי ג'וי ג'וי מומנט. לא הבנתי, בטח.

את קצת מגזימה. אבל את לא משוגעת, קרני, מי מטפס בכלל... כן, אלונה מיוחדת. אני חושב שליאור ניסתה לרמוז משהו.

על זה רבתן? נשבעת. בסדר. יש לך עוד... ארבעה פרקים למיטב הבנתי.​

למעלה