גם כאן יש איש קפוצ'ון? וזאת לא המערכת של אסף? בוא'נה, שילוב בין שני היוצרים! גדול!
אני מבין, דבורית. סליחה. יועלת. כן, את תהיי זאת שתפתרי בעיות לפותרות. האם מרב הכי אייקונית שיש בעולם? כן. בינה ובין שירה קצנלנבוגן אני מרגיש ילד שוב. ברור. איך תסתדרי? שלוש חברות לא תמיד מסתדרות. והיא אמרה חרבו דרבו לפני שזה יצא בכלל. מצחיק שעמליה חשבה על דג מלוח.
אני מאוהב בליבי. לא, הם אמרו את זה כשהראו הצצה. מי זה בן? אה, ההוא מהלהקה, לא? נכון, רוני ותום מתעסקים עם גניבות. אתן עם הבעיות. גם הכלב שלך שתה מים רעילים? רק צריך להזכיר שזה קצת מוזר שהיא ביקשה את הטלפון למרות שאני מבין מה היא ניסתה לעשות.
ליבי מאזינה לשירותים זה הגיוני.
לא, עמליה, זה לא הוא.
אה, ליבי. חייגת לרותם.
כן, אה... נעלמים. בסדר. לא נעלמים שאני אוהב. אתה מעצבן באמת.
באמת כיף לראות את נוי. אבל אני סתם מחבב את החמודה הזאת ורוצה לדעת מה יהיה הסיפור שלה. יהיה. רגע! נוי היא יאניב החנון! פתרתי את זה! היא יאניב החנון! אבל עמית כל כך טובה כשחקנית. ממש. לא פלא שהיא נלי תגר הצעירה. לא פלא.
זה הדבר הכי יפה שאמרו עליה אי פעם? בחייאת. עולה. עולה. עולה! חם, מתחמם! רותח! גור אגסי? טוב, רעיון נחמד להפליל גנב.
חושבת עליו כל הזמן. חמודה. אין, אנחנו חייבים לעבור למערכת של אסף. לא סליחה. למה סליחה? עמליה, לא סליחה. לא צריך סליחה. בכלל לא.
מי זה? מי אתה? מה התפקיד שלך בכוח?! אה, זה רעיון של גרושקה. מובן. סתום, ברקודה.
כן, הכלב. שמת ממים רעילים. אה, נדרס. בסדר. את חושדת...
מוכר לי הבחור. חקיין בעלי כנף, מה? מי כל המוזרים האלה? יפה לה שחור, אבל יותר יפה לה כועסת. תודה, ברלד. או מני. מה שלא תהיה. לכי תדעי, רותם. אנשים סתומים.
איזה יופי, ליבי. לגרושקה יש כישרון לנגן על העצבים. היא חולה על זה, היא ליבי. מה קרה, עמליה? מה קרה?
ומה אתה קשור... בסדר, החברה בהאפי האפי ג'וי ג'וי מומנט. נכון, שם מעפן.
אה, את זאת שאוהבת את ה... למה הן רק בבית של האבא המעצבן? אה. הוא סידר את זה ככה? הוא רצה לגנוב טלפון? אולי. זה רעיון מעניין. עמליה לפעמים כזאת אמה.
אתה גנבת טלפון, מה? אתה לא כזה מתוחכם. ולמה היית צריך את השטות עם הכלב? אתם הולכים לצעוק, מה? שוב גונבים ממני עלילות...
אה. כאן. אצלי היה חוף ים. פסטה בולונז? בטוח? זה מה שבא לך לרדת עליו? עמליה יפהפייה. ממש. לשים מדיח אתה חייב. אה, לבן מוותרים. אבל עמליה ממש יפה. גם לך בא לצעוק... מה? חשבתי שתצעקי שאת מאוהבת בעומר. אבל בסדר.
כן, רותם. בול. אתה נודניק. לא הגרושקה האהוב עליי.