מה הבעיה- פרק 4

YossihNew

Well-known member
אז איזו בעיה תהיה היום?

האם יש רוחות?

ומי השכן של אבא של עמליה?

YossihNew

Well-known member
אין דבר כזה רוחות. יש פאנטום. בתיאטראות בעיקר.

למה ה-VOD תמיד קופץ לי לאחרי הפתיח, למה? כי אמרת כרגע. למרות זאת, עמליה יפהפייה בבוקר.

ליבי אוכלת באופן חמוד. ברור שיש שעות קבלה! מה זה פה?! רק ליבי לא צוחקת. אפילו עמליה צחקקה. מה, אתם רוצים ללכת להגר? בסדר, נלך להגר. איפה היא היום? מה זה מתופפת במילאנו? עם עומר?! אוקיי. גם אין כזה דבר מכשפות.

הפנס של ליבי מצחיק. אתם רואים, זה מה שקורה כשהגר סוגרת את המשרד.

בוודאי שלא, בנות. יש חייזרים. שדים. רוחות זה פחות.

לא השתנתה בכלל, עמית. אני מתגעגע אליה. היא מתוקה. נלי תגר קטנה. איזה מתוקות. אנחנו עוד נשוב אליה.

עמליה לא תשרוד עם כאלו חברות. מצד שני גם ליבי לא. איך היא תשרוד עם חברות מהכוכב הזה? רגע, אדם השתלט פה על המחסן שוב? אמרנו לו לשמור את עצמו לבית הספר של עצמו... אוי, אני יודע. תכינו לי חרא של כלב... אה, שיעור התעמלות. גם.

עמליה יכולה לעשות ספורט עם קלסר?

לפחות לא עשיתן ספורט. את זה אני זוכר שעשו בנעלמים. לא? אה, זאת הדלפת קבינט. אביגיל? זה שם של גותית. חל"ו, חל"ו. SLA. שיואו, הלוואי עליי.

אני לא חושב שיש גותיות כאלו במציאות. זה כאילו מציור. ואיפה בל?

בדיחה פרטית? בית פרטי. עמליה מאוד חמודה. עמליה? מסתורית?

היא גאיה. ברור. גאיה. היא דומה לגאיה. לא, בל כותבת יפה. אבל את לא בל. אבל עשינו את הסצנה, עמליה. בואי נדלג ישר לסוף. כן, קיבלתי ספוילר מפרוגי. אוקיי, הבנתי בדיוק מי צריך לפתור את הבעיה. הבנתי בדיוק. תשיגו לי את דורי... מה זה נעלם? נו, דורי! דורי! אח של תמוז?! חבר של נטע?! לא משנה.

כן, הורים גרושים. רק גירושין יש לנו בסדרות האלה. כן, עמליה, אכן מה את צועקת...

זה לא היה המטהר אוויר? כן, מוזר לי. אוקיי, אז אולי אדם בכל זאת יעזור. יקום מקביל! אוי, דבורית. אה... מה המשך יבוא? אני יודע, היינו אחיינים רעים. אני יודע, דבורית.​

למעלה