מה הבעיה- פרק 3

YossihNew

Well-known member
אז איפה השלישייה תמצא חדר נטוש בבית הספר?

איך מאיה תגיב למה שקרה בין עמליה ועומר?

ומי צריך עזרה היום ולמה החתול שלו לא עוזר לו?

YossihNew

Well-known member
אגב, האם בפרק הבא יגיע גול לבקש עזרה? רובי התבגר. גם לכם יש יולי. לכולם יש יולי.

למה יש לי אפשרות לדלג על פתיח לוגו לעזאזל? סיפור מוזר. מוזר מאוד. פסחזון, עמליה, פסחזון. חזרזיר זה סיפור אחר. יותר נחמד. ואני לא מקטלג עוד ספרים של אתגר קרת. או של שירה גפן. רגע, גם הוא, גם היא הייתה בפרק הקודם... משהו מוזר קורה פה...

לא מה. מי מה מו. אני כמעט בטוח שפעם השלישייה עשתה טיקטוק של "שלוש חברות". וזה הגיוני. לך יש חתול סודי, אז די.

בטח לא רקדו נכון. עומאי? עומליה. אהבתי את הכיף המשולש.

טוב, פינת חי. בנות, שימו דלת באמצע המסדרון ותתלוננו שלא משתמשים בה! יבוא יום ונצטרך לגלות איך מיכאלה רון ודנה בן סימון השתבטו. בלי מכונת חטיפים ושתייה?

החתול שלך יותר טוב? מרמה, בסדר. זאת לא היולי הזאת... הו! אני מקווה שהלל שמע את רותם בנוגע לפיצה עם אננס, השילוב הלא קדוש והנוראי הזה.

היא יודעת מה זה להסתנן? בסדר, אני מעדיף את גרושקה מהפלמ"ח. עוד חודש לפגישה רביעית גם גרושקה! חוג? יש לך חוג?!

התקבלתם לתחרות מה? לא היה כתוב בכתוביות. טוב, כל עוד מיכאלי לא נגדכם... אז יש לכן סיכוי. אוקיי, ואולי גם שלי וליאור ומילי.

שיסדר לפי הפאנג שוויי. כל הכבוד לנו!!!!!!!! ואני כבר אמרתי שאני מת על החולצות של רותם.

די, נו, את ועמליה צריכות להיות האפי האפי ג'וי ג'וי. מאיה נשמעת כמו ליאור. כן, באמת, מאיפה הן יודעות על הפודלים האלה?

עמליה נראית ילדה טובה. מה זה הצלילים המוזרים האלה?!

אה. ספר. אוקיי. אחלה מכשיר.

כן, לפני הטלפונים... אנחנו זקנים.

בלי סנדוויץ' טונה?! למה?! למה?! סליחה. כולנו נגד כוסברה, ליבי. סלוגן גאוני! גאוני! אפשר גם? יולי- כי אם לא, זה אלול להיות ב... מה? אה, עשיתי את זה כבר...

ליבי רק תחמיר את הבעיה. היא רק תוביל יותר.

אוקיי, אז זאת לא תלבושת אחידה. ביג דיל. וואו, רותם ממש הורידה. יש לך בעיה עם האצבעות, ליבי?

ברור שכן. אוף,עמליה, יו סנוז, יו לוז.

ברור שיש לו בעיות אחרות. אולי תציע משהו שרק אתה יכול להבטיח? למשל לזרוק את דבורית היועלת לכלוב של הטיגריס היפני בספארי! עוד פעם אחיך... תמצא משפחה חדשה. משהו עם... חתול. התעבה לו הקול. אגב, ירדן אריש מזכירה לי את גאיה רק בקטן.

היי, דבורית. את כן היית במועצת תלמידים, יש לי הוכחות. יום דבש שיהיה לכם. אולי יום אחד נעשה למרב פינת דמויות... היו לאיתי שלטים. מישהי הניפה לו ששלט. מתי דבורית תבוא לבקש פתרון?

כן, עמדתי להגיד שהיא חנקה. נהוראי זה שם יפה. ודי עם התרסיס הזה! איך אומרים בספרדית מגבונים לחות?! ציפיתי שמאי תגיע. אה. היא חפרה לו.​

למעלה