מה הבעיה- פרק 19

YossihNew

Well-known member
אז איך גרושקה יגיב לנאום של רותם?

האם עמליה תתאושש מהתרגיל של מאי מאיה?

ואיזה תחביב יש לשחקן כדורסל?

YossihNew

Well-known member
אה. סריגה. זה ממש לא מקובל. של סבתא שלו, אולי! לך תדע. סבתות אוהבות לסרוג. תמר! אה... תמר הבן! אתה... שקט! שקט, יא אנתרופוסופי עם אימא אלכוהוליסטית! חבל, אפילו לרקוד בלט הייתי מבין.

מגמת דרמה. בול. מאי, היא לא שחקנית גרועה. ואת... אוקיי, את תמשיכי איתנו גם בשבוע הבא.

איך ידעת?! אם לא, אז רותם. חכי, עמליה, זה יעודד אותך. וואו, הוא כזה שקוף. עמליה, את לא מפוקסת היום. ברור ששווארמה על הבוקר. אם זה לנוי אז לא לגעת? סתם, בדיוק חשבתי עליה. על נוי. היאניב החנון שלהן. אגב, קצה חוט זה בדיוק מה שצריך ומה שחני צריכה כי היא יודעת לתפור. אבל בלי לסרוג, אה?

אני רק חשבתי שיונתן גוטליב עבר קפיצת גדילה ועמית מרקוס נשארה זהה.

תודה, ליבי. יש שלוש גילי? הכיף נשאר.

גם היא מוכרת לי. אולי היה כתוב אלי ולא גילי? זאת בלגניסטית.

בכל מקרה... גרושקה... נאמנו אתמול. אה, הוא לא שמע? מה זה פה, מקיף מילאנו כשגאיוס שר בלי שסופי שם? ומה ים השיבולים, אתה לא הגרושקה הזה! כן, הבנתי.

זה בסדר, הוא מת בלי הבחורה. או גילי הבן. יש גילי בן? כפי שאמר חלפי- אֲנִי מְצַמְצֵם אֶת עַצְמִי כְּדֵי נְקֻדָּה אַלְמוֹנִית - שֶׁלּא לְהַטְרִיד בְּגוּפִי מַלְכֻיוֹת. זה משפט יפה, וגם אריק איינשטיין אהב.

איזה מאי, איזה מאי, אין עומאי יותר. עומיקה? בחייאת.

או שזה שלו. ליבי מתלהבת. הכתב שלו מזעזע, של היניב הזה. מה את צוחקת, רותם? זה לא נראה ככה כשהופכים את ליבי.

אה... תמר הבן! אז תגידו שהאנתרופוסופי עם אימא אלכוהוליסטית סורג גם ועם כתב גרוע. אתה נראה לי מוזר באופן כללי.

יש המון שחקנים ילדים שנראה לי שנראה אותם בעתיד. די, אין דבר כזה אקס בשם שון.

מסכנה עמליוש. מה, מה יש לתמר הבן?

התגליות של עמליה נהדרות. היא חכמה כל כך. אימא שלך מבולבלת ואלכוהוליסטית. אני לא יודע, הוא סתם מעצבן.

אה. הוא יסרוג? סוף מוזר.

מאוד מוזר.

מאוד מאוד מוזר. תמר הבן! תמר הבן! תמר הבן עם האימא האלכוהוליסטית!

רותם, מה יש לך? אל תצחקי. מסכנה עמליוש.

טוב, לפחות זה עד מחר. רק עד מחר.​

למעלה