מה הבעיה- פרק 15

YossihNew

Well-known member
אז איזה סטנדאפיסט בא לבית הספר?

מה ליבי תעשה עם לירון והחוג?

והאם רותם וגרושקה יצליחו בדייט?

YossihNew

Well-known member
עכשיו יש לנו פה כדורסל. עדן? עדן, ממתי אתה בכדורגל? לא הגיוני. תיסגר על עצמך שם.

חמודה ליבי. בש"ם, בש"ם. ליבי תצא מזה בש"ם ועין.

המון גרושקז. כן, הבנתי אותך. אה, אתה לא רוצה לשתות ביחד? קש אחד? לא משנה. בחור מוזר. טוב נו, הם קצת חמודים. מקום ייחודי קצת. יום אחד תזדקנו ביחד ותהיו פה. גם.

ליבי עושה את זה נהדר. כן, הפרצוף שלהן.

מאי לא כל כך מרושעת. נכון?

כן, כיף לשחק. היי, עדן. רגע. אם אתה בן דוד של שחר, האם זה הופך אותך לסוג של דוד של הצורעס? תגיד, גם סבתא שלך אמרה לך לאכול מרק? ליבי הייתה עושה את זה בשביל שחר טבוך. אני לא מבין, עם כל הכבוד, מייייייייייי זההההההההההה שחר חסון שיסרב?

כן, נתקשר לאופירה אסייג שתלחץ עליו לחץ פיזי מתון. היי, גם אני אדם מוכר. יש לך עם נועה? גם? יפה. אסי עסוק עם המתוקים. מרגי בטח שיקר לך במספר בגלל... נו, בסדר, את יודעת, אנה. בר? גם עסוק עם המתוקים. זעתר, אה. ברור. הבנתי. אל תגידי יותר. תביאו לי את נטע או את אופק, שישכנעו אותו.

הצחוק של נוי... ענק. אמיר, אתה מביך. חבר'ה, אל תחקו אותו. בכיף. שתיים. זוג. יש הכול. אודו.

למה יש לי וייבס של חתואל והגר? קובי פרץ, סתום.

כיף להבהיל אותה כמו שכיף לשחק במוח של מאימאיה. קליפ. כרגיל. זה שיר אהבה פשוט. פשוט שיר אהבה. את אוהבת מתוקים, אה, מאי? אולי את תתקשרי לאסי עזר? או לבר? לרותם? מה רותם קשורה? עזבי.

לא, דבורית זוג. איזה אסון. לשחר חסון, לא טבוך. זה עלול לצאת מוזר. מסכנה עמליה.

אולי נתקשר לשושי חסון. היא תפעיל אותו. של הזעתר, הזעתר. אין לך בן דוד בשם אדר? הבנתי. אני ידעתי. אין מצב שהוא קשור לצורעס. זאת סדרה אחרת לגמרי. הוא בכלל משלי... זה ערבוב מיותר...

אבל אולי את יניב סוויסה אתה יכול להביא! עמליה כל כך ערמומית. לא הבנתי מה אדר ציפה שהן יעשו. אני הצעתי לך לחזור לכיתה הקודמת ופשוט לבעוט. מהצפון שלנו. בסדר, לפחות לא שיקרת על שיחות עם מפורסמים... מה? מי שיקר? אף אחד לא שיקר על זה. בטח לא אני.

מסכנה מאי. מאיה נראית כמו הכוכבת. כתב עליה? תפ"ו, תפ"ו. היא רוצה להגיד לו שיאכל מרק. תאכל מרק, תאכל מרק.

קוטנר, די. איזה מין שם זה? אה, הוא לא ידע על זה. אבל אתן לא כיתה ט'. מיייייייייי זהההההההההההההההההה? היי, למה בזום?! תכף תגיד לי שלאימא שלך לא קוראים שושי. לועס שרוולים? יופי עדן, אל תשקר.​

למעלה