מה? רובי דואניאס תובע אותנו? אה. הוא. טוב, דבורית, אני יודע שבגלל בעלך את רגישה לגזענויות כאלו ואחרות, אבל... נו, אין מישהי שמכירה אוטיסטית שתבוא להסביר לה? אולי יוצרת של סדרה, משהו? לא? היא יכולה, היא יכולה, את לא יודעת עד כמה. סליחה, היועלת.
חשבתי שליבי על הרצף. קצת. ניצן מבנץ סוג של על הרצף. נכון? מסכנה רותם.
איתו, איתו. ליבי, מה את עושה? ליבס... די. יצא טוב לנטע אורבך עם כל הסדרות אחת אחרי השנייה. הוא יודע. ליבי, את פשוט נהדרת. הב"ש זה תרגום ל-ASAP. אה, בהיתם. נועה אסטנג'לוב בהתה בי פעם.
מה? מה גשם באמצע אוגוסט? לאן נסעת? בטח, במאי. אגב בהייה... ההיא שבהתה בי... בי! בי! לי!
היא צריכה לדבר מהר. אני חש מבוזה... לא כמו רותם. אבל אני אשמח לעוגיות. אפשר? עוגיה? אפשר?
היא לא כובשת. זאת שלי.
נכון, מאי? שלי כובשת. ברור, עליה. עלייך. הוא כתב עלייך. יום יבוא ונטע אורבך תהיה מלכה שלי. למרות שקשה לי להתאהב בילדות קטנות, הגיל של השחקנים ירד ואני מרגיש סוטה! ולעמליה יש אחלה עור פנים.
ליבס צודקת. מאיזה צד ראית את החיבוק? לא, ליבס, את מתבלבלת עם חיבוק "כיף שאת לא כועסת עליי יותר". אנחנו יודעים את זה. את כן אבל זה בסדר.
אני מבין. סליחה, דבורית, שחלקתי עלייך ועל דברייך. דבורית, אני ממליץ לך על סדרה מצוינת בנושא. והורים לאוטיסטים זה בעייתי.
ליבס, באמת. להוריד רגליים. אני בצד של נוי בנושא. היא ממש מתוקה. גם לא אוכלים פה. וגם לא בספרייה! ליבס! נוי צודקת וזה מוסכם. תרססי עליה, נוי.
הנה פתרון בעיה. ובעיה כאובה. אבל מצד שני לפעמים זה מאפשר לך להתחבב על שחקניות רבות שחושבות שאתה חמוד ומקסים וזורמות איתך. לא מיוחד? תכף תגיד שיש אוטיסטית לא מיוחדת. זה לא עובד ככה.
עצוב, עצוב. אבל אני מת על דבורית. דבורית, תתנשאי מעליי. איך אמר אדם חכם: "ייחודינו הוא בשוני שלנו, שהופך אותנו לאנשים מיוחדים שיכולים לתרום לחברה בדרכנו המיוחדת. צורת חשיבתנו השונה איננה חולשה, אלא כוח גדול שעלינו לשמר". אמר את זה איזה אוטיסט אחד לפני עשור בערך. מאז ציטטו אותו המון בתחומי בית ספרו שלא עזב מעולם, אלא המשיך להיות שם ולעסוק בנושא חשוב- למנוע מאנשים לאכול בספרייה. אבל מספיק על אותו בחור. בסדר, דבורית, אני סולח לך. חיבוק? חיבוק? לא? חיבוק.
המון גרושקה היום. אה, אלה שעומדים בראש נושאים... בסדר. ברור. יופי להם דווקא.
אני מעדיף את רובי דואניאס. ליבי, מה את חושבת על זה? את יודעת. הן כאלו חמודות ביחד. ליבס, מה איתך? אה. גרושקה, שמעתי את קולך.