יש תקציר! מדהים! היא לא שיקרה, תעזבו אותה. מסכנה. למרות שליבס צודקת. צודקת.
אני לא מתגבר שזה ליאור ירון וירון ארזי. ליאור ירון ארזי. ונועם ויעל המוסרטות. וירון ונועם ויעל ימשיכו איתנו וגם נטע אורבך. כן, רותם, זה בדיוק קורה בסדרות. זה לא מפתיע. יותר משבוע. כן, הוא מתגרש סדרתי. אופס, לליבי היה רגע של אמה. אני מסכים איתך, ליבי. נמוך. נמוך. אז היא הייתה מקבלת פרחים, לא נורא. לא, אבל ההיפ-הופ! מאי ומאיה קצת... ליבי אשכרה... לא משנה.
היא ענתה, המנוי לא זמני. למה שיקרת? לא משנה. טוב, לפחות נטע תישאר איתנו. מלכת סדרות ממש.
די, נו, היא התביישה. אה, אנחנו בפרק לקט היום? לא יפה.
באיזה סדרות את צופה? איזה מושלמים? הוא כזה מוזר והיא כזאת אייקונית. היא כזאת מסכנה. אבל את רוצה את הבית החדש ואת השכן החדש. זה בסדר, אני יכול לקשר בינך לבין בת אחרת של אבא, גם היא עברה את זה. לא יצאת סתומה בכלל. רותם? הגלגלים עובדים? וואו.
סיפרת? הוא גילה לבד. אלמ"ל? אוקיי, אז... הלש"מ! השועלים- לא שם מסחרי. ליבי צודקת. צודקת לחלוטין. לחלוטין. רותם, תירגעי...
ליבי, את שוב רוקדת. מול המראה. נכון. אבל עלינו על זה שהוא עשה את זה בשביל... את יודעת את זה. אבל המים, ליבי! יופי. ילדה טובה.
לא נפל לך לתוך ה... כן, טוב. קצת לא פייר. ותפוס. לצערנו. ירדן הזאת שחקנית אדירה. תדעו לכם.
אנחנו בפרק לקט. שיט.
נראה לי הבנות נמסו.
היי! אולי יום אחד תהיה כמו רובי דואניאס! לא? המבטים של מרב... אין דברים כמוה. מה? מה היא עשתה, דבורית? מה? לא התקשרה ל-666555 כשהיא פגשה אדם לא מסומן? ספרי לי.
אולי זה בגלל שיש לה שלוש סדרות כבר? עכשיו לקט על עומר. יופי. עמליה, הרגע הזה היה הזיה שלך. אל תעשי לי לקט להזיות. שוב.
אז זה הסוף של מה הבעיה? למה, לליבי אין חוג כבר... היא פנויה... רותם? בוכה? לא, אני בטוח שבנעלמים היו נאומים יפים יותר. אולי בשלי. נכון? מה קרה, דבורית? לכי, רותם. אני לא מסרב לדבורית.