מה הבעיה- פרק 10

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה במסיבת הבריכה?

למה החברה של בעל המסיבה לא מגיעה?

ואיזו חדשה יש לאימא האייקונית של עמליה?

YossihNew

Well-known member
תגיד לי, אתה לא אמור להיות החבר של ההיא? ההיא, נו, ההיא עם החברה המפנצ'רת! אתם חברים כבר מלא זמן! מתן עבר צמיחת גדילה הזויה. בעיקר בשיער.

איזה מקרי, עמליה. איזה מקרי. לא, לא! לא! אל תיקח את עמליה לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!

תחרותית זה טוב אבל לא בריצה. לא, זה מתוק, עמליה. ג'ובה? היא לא צועקת, ככה זה הקול שלה. כן, עזרה. ככה קוראים לזה היום. גם גאון בהיסטוריה בהיסטוריה? אני מאוהב רשמית.

רק חודשיים? יפה. רוי, תשנו את השם, זה לא שם מסחרי. זה שם של תכנית כושלת של תסריטאים מוזרים. להד"ם, ליבי. ראשי התיבות של ליבי נהדרות. רותם! חזל"שי!

הם בטח עובדים על הפתעה ביחד. אמרתי לכם. נו. אני שונא כבד בטעם חצילים! ואומרים חב"כ, ליבס.

אבל מה עם החברה השנייה? לא, ליבי צודקת. האנשים שלנו זאת עמליה והאיש שלו זה עומר. כן, פתרונות קלים מדי. חב"כ, ליבס.

בקרוב זה אומר שהן יגלו עוד חמישה פרקים. זה מאוד שקוף, מאמי.

לאן נשלח אותן עכשיו? בג'ודו יש את טוהר והיא אולי שברה למדריך את היד.

כן, דברים כאלו עובדים יופי יופי. זה לא רק הצימר. לא?

היא גם קינאה בשלי מסיבות.

מסכנה עמליה. ליבי אוכלת סנדוויץ. לא"ס. כן, ידעתי שמדובר בעיניים, רק לא מה הקשר. מה זה היה?

לילי מוכרת לי גם. משום מה. עמליה מייעצת ביחידות זה דבר מושלם. איך היא תמיד... אה. זה. ברור שלא קישרתי. מאיפה לי לדעת? פה לא מילאנו. או הבאר. בסדר, אפשר לחשוב מה אתם תעשו. זה לא כמו מבוגרים עם מחזור. שאז אתם לא יכולים ל... אתם יודעים.

כן, את חוש האופנה היא קיבלה ממך. לא מאבא. סוף כיתה ט' זה ממש לפני האסטרואיד, לא? אני זוכר איך היית בגיל שלה. היית סבבה. לא עוז זהבי שוב? ולא גל אמיתי במקרה? לא? תגידו אגב, מי זאת תמר שירון נותן את השם הזה כבר שלוש סדרות?

ההמשך יבוא, אגב. אבטיח קר? אוקיי, אז גם מתעסקים במחזור בסדרות שאינן בחינוכית. המשך יבוא!​

למעלה