מה הבעיה איתי?

n o r m

New member
מה הבעיה איתי?

איכשהו עם כל אחת שאני נמצא קורה משהו.......... עם החברה הקודמת שלה יום אחרי שנהינו חברים ( מיוזמתה) היא נזכרה שהיא לא באמת אוהבת אותי וכל מני קטעים מעצבנים כאלה שכל פעם שיש משהו משהו חייב לקרות... זה מטריף אותי............ אייל

enjoi butterfly

New member
נראה לי שאתה " נופל"

על האנשים הלא נכונים...או שאתה לא בוחר אותן בצורה נכונה.. או שאתם לא מכרים לפני מספיק זמן וישר רצים לקשר.. משהו מיזה יכול להיות נכון?

sh53

New member
מי אמר שמשהו לא בסדר איתך?

דווקא במקרה הזה הייתי אומרת שמי שלא בסדר כאן זו הבחורה ולא אתה, כי יום אחד אחרי שהיא כבר התלהבה והודיעה לך שאתה האחד בשבילה, היא פתאום החליטה שהיא בעצם לא סגורה בנושא האהבה איתך. בקשר לשאלה הכללית - מה הבעיה איתי? בשרשור אחר כתבת שלא היתה לך חברה, הסתכלתי בכרטיס שלך ואתה בן 15, יודע מה? לא כל מי שבן 15 יצא לו לצאת עם 10 בחורות, זה הגיל פחות או יותר שרק מתחילים לצאת עם בחורות וחלק אפילו יוצאים לפגישה אחת וזה נגמר אחרי פגישה אחת, כך שאל תרגיש שמשהו איתך לא בסדר - תוציא לך את זה מהראש, אתה עדיין בשלב ההתחלתי עם בנות וגם הבנות באותו שלב - אז לא להכנס לפאניקה מכך שאין לך אף אחת. במידה ותראה שאתה מתחיל עם הרבה בנות, יוצא לפגישה אחת וזה נגמר אחרי פגישה אחת בלבד, אז אולי כדאי לשאול את השאלה מה קורה כאן (וגם אז זה לא אומר שמשהו לא בסדר איתך), לפעמים זה גיל ההתבגרות, משנים דיעה, מפחדים, לא סגורים בנושא האהבה ומבולבלים - וזה בסדר ולגיטימי (ואל תשכח שכמו שאתה מבולבל ומפחד - גם הבנות כך).

למעלה