מה הבודי טייפ שלכם?

מה הבודי טייפ שלכם?

לכל אחד יש משיכה לסוג גוף אחר.
כן, קשר רגשי זה חשוב, אבל אני רוצה להתמקד היום דווקא בנושא של משיכה פיזית. האם אתם מוכנים להתפשר על בחור שיש לכם איתו קליק טוב והרבה נושאים משותפים ואתם מסתדרים ביחד אבל הוא לא עונה על הבודי טיייפ שלכם?

משיכה פיזית היא הדבר הראשון שגורם לנו לחזר אחרי בן אדם ורק אח"כ מגיע השלב של ההתאמה האינטלקטואלית והרגשית. האם מצאתם את עצמכם מתפשרים על בחור עם משיכה פיזית מועטה מצדכם?

בוידאו, אני מביא את הבודי טייפ שאני הכי נמשך אליו.

ItsikH

Member
יש מגוון עצום של תכונות פיזיות שמושכות בעיני
חלקן אפילו סותרות - גם רזה וגם שרירי יפים בעיני למשל, גם חלק וגם שעיר - ואם מישהו מושך בעיני אישית ורגשית, אצמד לתכונותיו הפיזיות שמושכות בעיני ודי לי בהן, אין לי צורך בקולקציה מוגדרת של תכונות פיזיות.
מה שכן, יש תכונות פיזיות שמעוררות בי רתיעה, עם אלו אתקשה להתמודד יותר מאשר "חוסר" בתכונה כזו או אחרת.

מה שאני שואל זה:

האם היית מוכן להיכנס לקשר עם מישהו שיש בו תכונות פיזיות שאתה לא אוהב אך יש ביניכם כימיה נהדרת?

ItsikH

Member
קודם כל לא "אוהב" כי "נמשך", ושנית - תחשוב על משמעות השאלה
אם למשל יש לו שדיים ופות... כלומר אתה שואל אם ניתן לעקר לחלוטין את מרכיב המשיכה בקשר הזוגי. התשובה הכללית ביותר - לעתים ניתן, יש אנשים שיכולים בנסיבות מיוחדות לוותר על המשיכה המינית לחלוטין בקשר הזוגי.
לשאלה אם ניתן לפתח משיכה מינית למה שמראש מרתיע ולא מושך בעיניך - חד משמעית לא.

Acoustic 3

New member
זה כל כך מגוון... כל יום בא לי על משהו אחר.

פעם בלונדינים פעם שחרחרים, פעם שעירים פעם חלקים.. אין משהו מוגדר.
אבל תמיד תמיד בנויים טוב/ שריריים/ חטובים.
&nbsp
יש כל מיני אלמנטים שאני לא יכול "לחיות" איתם כמו שומנים, שיניים לא נקיות ולא מסודרות, שיערות יתר (בגב, כתפיים וכו) - יש כל כך הרבה שקשה מאוד להצביע על הכל. לפעמים גם בנאדם לא בא לנו בטוב ואנחנו שוללים אותו על דבר שלא היינו שוללים גבר אחר.

למעלה