מה?!
איפה הילד מתאחדים??!! החברים של נטשה מתאחדים??!! מתי בדיוק ואיפה? היו מספר הופעות איחוד חד פעמי של הלהקות הללו אבל ממש אי אפשר להגיד שהם התאחדו באותה נשימה עם מוניקה סקס שממש התאחדן לפני שנתיים- שלוש ומאז גם הוציאו 2 תקליטים ועסוקים בהופעות וגם בהקלטה באולפן. בקשר לנוסטלגיה- אני יכולה להתחבר באיזשהוא מקום גם למה שיעל המקורית אמרה וגם למייקל- זה נכון שצריך גם להתעניין במה שקורה היום עם להקות חדשות וכאלה, אבל בתור אחת שלא בדיוק גרה במרכז (ב"ש) אין לי הרבה אופציה להיחשף להופעות של להקות צעירות, מקסימום לחבורת ילדים בתיכון. יש אמנם להקות כמו הג'ירפות, טרנטות, אנומליה שמגיעים מדי פעם לברקה- אבל לא כולן יוצרות בשפה העברית. חוצמזה, מאז שהתחלתי לגלות עניין במוזיקה , תמיד נמשכתי לרוק ולפופ הישראלי הכי הרבה. למרות שלא היתה לי שום דרך או השפעה מיוחדת וזה גם לךא היה באופנה אז. הדיסק הראשון שקניתי היה האוסף השחור- לבן של משינה, אז ב-98 כשכולם היו חולי MTV. מאז המשכתי לקנות עוד ועוד מוזיקה ישראלית וללכת להופעות השונות שהיו כי זה פשוט כיף. עוד דבר הוא, שלאורך כל הזמן הזה, תמיד היו את הדיבורים האלו והסיפורים על תחילת ואמצע שנות התשעים- תור הזהב של הרוק הישראלי... סיפורים על הופעות מועדונים , קטעים מטורפים שקרו... דברים שמה לעשות, עושים חשק להיות שם בדבר האמיתי וגם גורמים קצת לקינאה בכל האנשים האלה שהיום הם בני 25 פלוס או משהו כזה... אז כן, יש רגש של נוסטלגיה, ואף חזק, משהו שגובל בגעגוע- למרות שזה געגוע לדבר שאף פעם חווינו (אני מתכוונת אלי ולחברים שלי שאוהבים מוזיקה ישראלית,אנחנו בני 18). היינו רוצים להיות בדבר באמיתי, בפסטיבל ערד בהופעות המוקדמות של המכשפות של מוניקה של קספר... אז מה נותר לנו אם לא ללכת לכל מופעי האיחוד, להופעות של מוניקה, ברי, דג נחש והכנסייה, הופעות של אנשים שאנחנו אולי מכירים (נגיד יוני בלוך, שלידיד שלי יש מין קשר עקיף אליו) ולראות איך זה, ובשאר הזמן , פשוט לשמוע המון דיסקים ולדבר על איך היה אם אנחנו היינו אז (ובמרכז...) האמת שלא ממש התכוונתי להיכנס לעומק כזה ולכתוב על דבר כזה ...אבל בסופו של דבר אני חושבת שזה מה שמאפיין מאוד את הדור שלי של חובבי הרוק הישראלי- געגוע והתרפקות על משהו שלא חווינו אותו אלא שמענו עליו מאחים גדולים והקלטות. אני שוב, ותמיד , אשמח לשמוע תגובות. שיהיה לכולם חג שמח ומשובב נפש , אם תשתו אל תנהגו, ולכו לראות הופעות טובות, כי באמת יש מה לראות בשבוע הזה..