Ccyclist
Well-known member
תודה רבה. אחרי ברור וטרטור מתברר שהעמדת רב קו פתוחה א-ה 8-18. וזהו. אז אין אפשרות לקנות. צריך להשתמש באפליקציה.
לגבי הסים, לאן ללכת לקנות סים לחודש אחד? זה אומר מספר טלפון כמו שלי מסלקום/פרטנר/פלפון?
תנסה לברר פה בפורום על המכונה מימין. יתכן שאפשר להוציא שם כרטיס. אם מסובך - לכו על מונית השירות, מנסיוני בעבר הן מתמלאות די מהר.
אם התייר יכול לאפשר לעצמו מונית שירות לחיפה - זה שווה את ההוצאה. אינני יודע ספציפית על מוניות חיפה אבל מוניות השירות לירושלים (נשר) מפזרות את הנוסעים הביתה בתוך העיר. לא נסעתי בהן הרבה זמן אבל להערכתי יתכן ש ₪100 לאדם זה סכום סביר בהתחשב בזמן שעבר ובעליית מחיר הדלק.
אם התייר מתכוון להשתמש בתח"צ בארץ תסדרו את העניינים מול הרב קו באזורך ביום שאחרי ההגעה או תקנה רב קו אנונימי לקראת ההגעה. (אני מניח שמתארח אצלך או שתוכלו להפגש ביום המחרת).
אני לא טורח להיות באותן הרשתות של מארחיי בארץ. אני פשוט הולך לחנות סלולר עצמאית (מהסוג שמתקן פלאפונים ולא קשור לחברת סלולר כזו או אחרת) ומברר מה הסים הנטען + הטענה לחודש הזולים ביותר. בדרך כלל אלו חברות כמו 019 (בשום פנים ואופן לא לקנות את החבילה בנתב"ג שעולה פי 3) או הוט. ברגע שיש אינטרנט סלולרי כל האפליקציות פועלות ללא קשר לזהות הרשת שמשתמשים אחרים שייכים אליהם. זה שווה ערך לשימוש בוויפי.